Ako Vucic proglasi okupaciju Kosova ja evo glasam za njega!

...

Autorska...

Povodom Kurirove petarde:

Курир: Вучић сутра у 18 часова саопштава нацији најважније одлуке! На столу и опција проглашења окупације дела територије Србије
http://www.nspm.rs/hronika/kurir-vu...lasenja-okupacije-dela-teritorije-srbije.html

Ako Vucic skupi ono sto medju nogama nema...i proglasi okupaciju Kosova...ja zajedno sa @Jugoslav Čvarak -om evo glasam za njega... :kpozdrav:

...
Proglasiće samo ako mu muuda staviš u mengele.

Dakle, mi smo u vezi kosova ispušili vojno (Milošević), zatim diplomatski (Tadić i Vučić), pa ćemo sad da se durimo? Srušićemo sve figure sa stola? Odlična ideja... :dash:
ne vredi igrati sa šibicarima...ako igraš gubiš...nego hvataj velikog brata za rukav da istambura šibicara i vrati ti pare...jedino što nam veliki brat baš i nije brat a izgleda nije ni jak kolko smo mislili

Proglasiće samo ako mu muuda staviš u mengele.
pa to je proglasio kostunica secas se ? americkoj ambasadi je okazao gostoprimstvo i povukao nase ambasadore iz usa
kostunica je rekao da srbija treba da tuzi SVAKU ZEMLJU KOJA JE PRIZNALA KOSOVO ! slaba ti memorija ?
i sta se desilo ?
parlament sa TADICEVCIMA i vladom kostunjavog koju su cinili kurta i murta (znamo da je vladao uz pomoc stapa i kanapa okupio nekako vecinu) su otkayali mu poverenje i morlai smo na izbore

cak i na tim iyborima je MOGLA BITI PATRIOTSKA VLADA uz tri stranke DSS SRS I SPS ali je ku.rva debeljuskasta dacic PRESAO NA TADICEVU STRANU, STO JE BIO APSURD DA SE UJEDINE U KOALICIJU DS I SPS ,ne secas se ?

SRS I DSS , toma vucic i kostunica su tako izgubili vecinu! a imali bi je da nije bilo IZDAJNIKA DACICA koji potrco izdajniku tadicu koji je posle prebacio kosovo u brisel !

sto tad nsite na kosovu se digli u severu mitrovice i svim silama bili protiv dacica ? nego ste jos i glasali tamo za sps dobrim delom ?

ovo nije realno

ja ocekujem da ce najaviti da yakayuje vanrednu sednicu UN gde ce zatraziti da se pomogne srbiji, i srpskom narodu na kosovu.
da se vrate ljudi na posao , da kurti olabavi...

a ovo je ili podiyanje tenyija od strane tabloida sa ciljem da se u narod uvuce strah do rata, jer ce mnogi dusmani srbije odmah da govore da proglasenje okupacije znaci da cemo poslati vojsku da oslobodi okupirnai deo teritorije (sto uopste ne mora biti opcija u narednim godinama i ako proglasis okupaciju) ali bi svvakako ynacilo konfrontiranje sa zapadom.

a onda ide prica o investicijama o ... svim ucenama zapada naravno. tad cemo videti jer nama narodu otadzbina preca od zapada .... pa ljudi moji nije tu vucic samo u pitnaju.... kada bi se konfontiirao sa zapadom mnogi nesrbi i dusmani placena opozicija i slicni bi odma naveli da nas on vodi u izolaciju...

kako god nije mu lako.

ostavljen mu je vruc krompir od tadica iz 2010 koji je prebacio pitanje kosova u un i pokrenuo proces briselski sporazum.

hapsi tadica , jeremica. osudimo ih za izdaju 2010 i prebacivanje pitanja kosova u brisel. vreme je.

Funkcionerka Narodne stranke Sanda Rašković Ivić gostujući na televiziji rekla je da je Jeremić napravio grešku izmeštanjem pregovora o KiM iz UN u Brisel.

1726167739482.png

1726167762911.png

ova dva izdajnika su kosovo prebacili iz un u brisel !

...

Autorska...

Povodom Kurirove petarde:

Курир: Вучић сутра у 18 часова саопштава нацији најважније одлуке! На столу и опција проглашења окупације дела територије Србије
http://www.nspm.rs/hronika/kurir-vu...lasenja-okupacije-dela-teritorije-srbije.html

Ako Vucic skupi ono sto medju nogama nema...i proglasi okupaciju Kosova...ja zajedno sa @Jugoslav Čvarak -om evo glasam za njega... :kpozdrav:

...
Glasaj Grome, ko ti brani.

E da...
dopuna uvodnog posta...
Baksuz ce se oglasiti na petak 13. :fdlan::fdlan::fdlan:

Pa @Jugoslav Čvarak , @Straks92 , @dulesrbenda

Da li je ovo moguce...:fdlan::fdlan::fdlan:🤣🤣🤣

...
Немој наседати на те бабске празноверице и сујеверје.
Ми смо хришћани и одавно смо превазишли те паганске лудорије. ;)

Kad Rusija opali po Little Britain eto i Vučića kako pokreće armiju ka Kosovu.

Kaže starac Elpidije. :deda:
Колико год се неки, не мислим ту на тебе конкретно, ругали томе, ја мислим да упозорења Старца Елпидија морамо озбиљно да схватимо.

Браћо, Држави морао помоћи и овом тешком и одсудном часу!

Back