Ako Vucic proglasi okupaciju Kosova ja evo glasam za njega!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.445
...

Autorska...

Povodom Kurirove petarde:

Курир: Вучић сутра у 18 часова саопштава нацији најважније одлуке! На столу и опција проглашења окупације дела територије Србије
http://www.nspm.rs/hronika/kurir-vu...lasenja-okupacije-dela-teritorije-srbije.html

Ako Vucic skupi ono sto medju nogama nema...i proglasi okupaciju Kosova...ja zajedno sa @Jugoslav Čvarak -om evo glasam za njega... :kpozdrav:

...

Dobro, i šta se onda posle dešava? Kreće vojska na milion albanaca i NATO? :dash:
kad proglasiš okupaciju ne znači da moraš da ratuješ....jednostavno prekidaš sve dalje pregovore stavljajući do znanja da nikad nećeš priznati državnost koju daju Kosovu..... to naravno znači i odustajanje od evropskog puta a Vučić nije spreman na to

kad proglasiš okupaciju ne znači da moraš da ratuješ....jednostavno prekidaš sve dalje pregovore stavljajući do znanja da nikad nećeš priznati državnost koju daju Kosovu..... to naravno znači i odustajanje od evropskog puta a Vučić nije spreman na to
Videćemo ALI na kraju ne može precednik izaći na tv i saopštiti zato što je precednik u parlamentarnoj republici pa mora svaku svoju odluku dati parlamentu na raspravu i usvajanje.

Šta ako precednik upravo predloži da je okupacija, a parlament NE USVOJI????!!!

Znači da je Republika Srbija demokracka država u kojoj pojedinac (precednik) nNE može da samostalno donosi odluke!

To je ta igra mladoga tigra :D

Videćemo ALI na kraju ne može precednik izaći na tv i saopštiti zato što je precednik u parlamentarnoj republici pa mora svaku svoju odluku dati parlamentu na raspravu i usvajanje.

Šta ako precednik upravo predloži da je okupacija, a parlament NE USVOJI????!!!

Znači da je Republika Srbija demokracka država u kojoj pojedinac (precednik) nNE može da samostalno donosi odluke!

To je ta igra mladoga tigra :D
ne verujem...njegova igra je da se ne zameri zapadu

pazi sad ovo:

Истовремено, све то носи и значајне проблеме, не само због потребе развоја и напретка Србије, већ и због чињенице да би се тиме признао легалитет и легитимитет тзв. војске Косова и њихових органа као легално супротстављене стране.

ako proglasimo okupaciju teritorije , mi kao priznajemo LEGALITET TZV VOJSKE KOSOVA ?
koja je ovo glupost...

legalno suprostavljene strane ?

koji idiotizam...
ne priznajes nikakvu vojsku kosova... to su teroristi koji su okupirali srbiju uz pomoc nato

proglasenje okupacije je moralo biti odavno. bar od prvog dana kada je proglasena jednostrana neyavisnost...

Aha, ako dobro kapiram, kad proglasimo okupaciju ne šaljemo vojsku, nego se samo pravimo ludi. Otišli tetki da uzmemo lek. Vojska će da ide dole "kad dođu Rusi" ;)
Pa naravno.
Nismo ludi da uludo izginemo.
Dok ne nadjemo silu da nam bude pancir na KiM ne pokrecemo vojsku.A onda treba uzeti i 1/3 Albanije za kaznu zbog 1999.

...

Autorska...

Povodom Kurirove petarde:

Курир: Вучић сутра у 18 часова саопштава нацији најважније одлуке! На столу и опција проглашења окупације дела територије Србије
http://www.nspm.rs/hronika/kurir-vu...lasenja-okupacije-dela-teritorije-srbije.html

Ako Vucic skupi ono sto medju nogama nema...i proglasi okupaciju Kosova...ja zajedno sa @Jugoslav Čvarak -om evo glasam za njega... :kpozdrav:

...

E da...
dopuna uvodnog posta...
Baksuz ce se oglasiti na petak 13. :fdlan::fdlan::fdlan:

Pa @Jugoslav Čvarak , @Straks92 , @dulesrbenda

Da li je ovo moguce...:fdlan::fdlan::fdlan:🤣🤣🤣

...

Dakle, mi smo u vezi kosova ispušili vojno (Milošević), zatim diplomatski (Tadić i Vučić), pa ćemo sad da se durimo? Srušićemo sve figure sa stola? Odlična ideja... :dash:

Back