Ако возач нагази преко воде и останете мокри на улици?

Ако возач нагази преко воде и останете мокри на улици?

• Десило се,мокре ствари на прање ја под туш

glasova: 5 83,3%
  • Није се до сад десило

glasova: 1 16,7%

• Ukupno glasova
    6

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.568
Screenshot_20241005-022751_Instagram.jpg

Да ли вам се десило и како сте реаговали?

Nije bilo svrhe, bilo je oko 22h, postoji jako duboka kaljuga, bara, vozac je bacio mozda 100l vode na mene, bio sam totalno mokar a tek izasao iz stana, jaka kisa bila, njih dvojica, stali su 40m dalje, stojali 10 sekudni 15 sekundi i skontali da je najpametnije da odu jer ja sam krenuo da se vracam, tj da idem ka njima...

Sve je bilo mokro , znaci bas sve, kosa, kosulje, majce, gace, a voda je bila ona najgora samo sto je sad padala kisa pa ipak nije ona najgora, ona od koje sigurno dobijas zuticu , nego malo razblazena...nije usla u usta....

Coveku je bilo jasno sta je uradio verovatno i smesno...a ja mislim da ne moze niko u BG biti poliven vise nego na tom mestu i bas se desilo tada ja, a moze da se desi jos nekom ako bude bas na tom mestu u tom trenutku...i da ide peske...

Ne znam, glupo je da se ljutis, jer si skroz na skroz mokar, onaj ko te okupao te nije isprskao nego nalio...tu ne vredi nista ni reci...Moze slobodno da pomisli da si mu kleo celu familiju i decu i da ocekuje cak to....bilo bi red da ocekuje , kad se bas onako nesto desi....
A izasla su obojica iz kola, ne znam koja je namera, kazem ne znam sta treba uraditi u tom slucaju...ljudi se tuku za prskanje, ovo je skroz mokar...sta da mu radim....
Jasan prikaz boli me tuki gde vozim i koga prskam..jer je zaorao barom, to nije plitko tako da je uleteo u duboko..

Ima takvih trenutaka kad ljudi ispadnu go.vno i ne zele da se secaju toga...neki mozda nauce...

Mozda se to zove shok...npr desilo se kad su bacili na sofersajbnu mog drugara na nbg...pokupio ga tip na parkingu a u solidnoj brzini...i onda drugar kaze nije mu nista, posle mu se naduo lakat ali u soku su ljudi tada..

Mene je na pesackom bacio u vazduh pa sam ceo krug leteo i mogao sam da podletim pod druga kola jer je bulevar a pesacki...neki zuti jugo je isao u susret i tacno bi mu pod tockove podleteo...
Od soka je stalo vreme...tj umesto stotinki prolazile su sekunde....i sporije...

Tako da poznajem taj fenomen...i on stvarno postoji...da se vreme uspori 30x i vise ....ali ti ne vredi , ako letis...jedino sto mozes je da cvrsto drzis ruku koja te drzi da ne podletis..

Prskači su lakmus papir za funjare.

Jednom me je okupao, tačnije potopio, a ja u belom kaputu, još se isfenirala, našminkala... išla na neki rođendan ili negde... bila sam klinka ali mi je ostalo u sećanju.
Ta ulica je bila najgora u kraju, sva u kraterima, sa par bezbednih uporišta gde pretrčavaš od jednog do drugog između rafala blatnjavih tuševa. Horor

Poslednja izmena:
Prskači su lakmus papir za funjare.

Jednom me je okupao, tačnije potopio, a ja u belom kaputu, još se isfenirala, našminkala... išla na neki rođendan ili negde... bila sam klinka ali mi je ostalo u sećanju.
Ta ulica je bila najgora u kraju, sva u kraterima, sa par bezbednih uporišta gde pretrčavaš od jednog do drugog između rafala blatnjavih tuševa. Horor
Ko je vozač da mu platim piće 🤗

Back