Ако власници игноришу што надлежни не преузму те наплате?

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
43.442
Све чешће постоје натписи "пада фасада" и то стоји баш дуго тако,
од зграде до зграде и у градовима и у мањим местима,такође се дешава и ово:
Screenshot_20241202-101529_Instagram.jpg

Ако власници игноришу што надлежни не преузму те наплате коме треба?

Ja imam iskustva sa bezvoljnim upravnicima po profesionalnom angazmanu , njih interesuje tih hiljadu i po dinara mesecno koliko dobijaju i imaju pravnika koga angazuju i to sve funkcionise pravno , a stanari su izgleda nasli stanove na ulici i totalno ih zabole, a plus su stariji a stariji ljudi imaju osobinu da nista nije vredno toliko da se iznerviraju ode im pritisak i dobiju infarkt....a dobice ga ne tog trenutka mozda, ali tog dana ili sutra..

Tako da jeste opravdanje zasto su stanari kao debili ako su matoru , totalno neodgovorni prema svojoj imovini i upravljanju njome, ali sami su krivi kad su debili.
Postoji nesto kao email, gde postoji distanca izmedju komunikacije i zahteva....pisana forma, pismo , takodje..
Tu ne postoji interakcija pa nece doci do nerviranja i skoka pritiska, a napisano ce imati uticaj i vaznost...
Medjutim iako su doktori nauka, socijalno su goveda koja su ili sa sela ili iz Srbije, to mu dodje isto..

Tako ne znaju kako da interaguju i onda smanje vrednost svoje nekretnine debilskim upravljanjem na skoro 60% nekad i 50%...
Sto je mnogo zar ne..
Izgube podrumske prostorije, naruse temelj, izgube tavanske prostorije, veseraj, terasu, zajednicku terasu , koja je nekad bila teren druzenja...ja sam svedok da su ljudi namerno i stalno i cesto izlazili na zajednicku terasu da bi popili kafu popricali , uzivali u pogledu koji je visoko, suncu , ili senci

Tako da treba im neko kao ja da im bude majka, a da mi ebu majku stalno , pa na sta ja onda licim...na majku stvarno...
I tako gledam u 80% slucajeva takve ruine...dok se ne sruse i naprave nove zgrade i novi stanovi , a onda cudo..
Mladi stanari , ili stariji stanari ali debelo placeni stanovi , naravno nema zajednickih terasa, nema veseraja, nema nicega sto bi kostalo a nema licni interes, kavezni tip gradnje....ali se ostro gleda svaki detalj...

Ovi sa uslovima pustaju da se to zapusti , ovi koji nemaju izbora i opcije gledaju svaki detalj...ko je tu pametan?

Back