- Poruka
- 75.099
Ako vidite ovo kada presečete lubenicu bacite je odmah
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni jedan krstas ne smara sa debilnim temama kao doticni... ugl je lupanje nekog kopi pejsta iz blic zeneBilo je uvijek ovakvih lubenica. To je znak da je bila suša. Bar je tako moja baba govorila.
nek si ti meni živ i zdravni jedan krstas ne smara sa debilnim temama kao doticni... ugl je lupanje nekog kopi pejsta iz blic zene
kažu da je lubenica slatka ako ima ovakvu flekuSveže lubenice imaju pepeljak - pepeljastu prevlaku (kao mutni film), kao da su matirane:
ni jedan krstas ne smara sa debilnim temama kao doticni... ugl je lupanje nekog kopi pejsta iz blic zene
kažu da je lubenica slatka ako ima ovakvu fleku
ko prvi izađe na tržište taj pokupi najbolju lovu
Na slici je "muška" lubenica, a fleka je od motike ili od vetra - to je ogrebotina iz njenog 'detinjstva' - ožiljak (lubenica ne treba da se pomera dok je veličine jajeta - kokošijeg, guščijeg, nojevog).kažu da je lubenica slatka ako ima ovakvu fleku
To je ranije bilo,.. sada lovu mažnjava ko radi na foliji i navodnjava.ko prvi izađe na tržište taj pokupi najbolju lovu
To je ranije bilo,.. sada lovu mažnjava ko radi na foliji i navodnjava.
Слткеимају ови малу тачкуцу коју.. да простиш зову 'гуза'
Dobro ti je baba govorila...istina zivaBilo je uvijek ovakvih lubenica. To je znak da je bila suša. Bar je tako moja baba govorila.
kako da razlikujemo?A, evo i "ženskih" lubenica