- Poruka
- 75.057
Ako se samo tebi smeška na poslu ali nikom drugom, da li to znači da treba da ga/je startujete?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ta situacija čista ko suza ali u današnje vreme čovek mora da se promisli
Ma daj! Pa sada više ne smem nikome ni da se nasmešim?
pa valjda to da se nasmešiš jednokratno uz hvala nije istoMa daj! Pa sada više ne smem nikome ni da se nasmešim?
Meni je ta situacija čista ko suza ali u današnje vreme čovek mora da se promisli
Nzm,...ja se svima smeškam na poslu.
Bez ikakvih "podmuklih" namera.
Ako je tebi tako, lakše da zaključiš.Znači ti samo da dobiješ stvari preko reda i dosta lakše, ništa više
Ako se samo tebi smeška na poslu ali nikom drugom, da li to znači da treba da ga/je startujete?
Pa, ako se smeškaš samo jednom tipa a sve ostale ignorišeš...Ma daj! Pa sada više ne smem nikome ni da se nasmešim?
Neee, taman posla.Pa, ako se smeškaš samo jednom tipa a sve ostale ignorišeš...
Meni?Smeška ti se i otkaz
To se ne važi ako si fina i ljubazna prema svim normalnima u firmu. Situacije se odnosi na one što se keze samo na jednu osobuNeee, taman posla.
Fina, naravno da sam fina. I smešim se ljubazno. Dobila sam i titulu "Najlepši osmeh kompanije", molim lepo.To se ne važi ako si fina i ljubazna prema svim normalnima u firmu. Situacije se odnosi na one što se keze samo na jednu osobu
Obavezno!
Ne, ako si npr zaposlen na mestu lika koji deli besplatan doručakAko se samo tebi smeška na poslu ali nikom drugom, da li to znači da treba da ga/je startujete?
Živio govornik na sve misli vidite vi tog čovekaTreba prvo proveriti na forumu da li je to halal.
Ako forum kaze da jeste, onda samo napred.