Ako ste se orteznile?

što li sam ja jedina bila trezna...a ponečega se sećam selektivno..:roll:
A VI STE SE UCVRCALE?! :shock:
Pa da, ja pila kafu i tone vode.
A pitala sam se zašto smo imale nepodeljenu pažnju pri silasku :mrgreen:

Ej, ženčad...nemojte preterivati sa slikama onlajn, bar ne mojim :twisted:

hehehe...mada su sve sem jedne čestite slike - za spomenar. Može ona gde smo struja i ja, tu mi ona vadi prosek :D (izjaviču joj ljubav ovih dana, bez brige, samo da nađem adapter. Hani, imaš viška? :lol: )

Sasvim sam zaboravila na konobarčeta...vaćarile ste ga pa vam se ogadilo kad je smočio majicu, perverznjaukuše :lol: "Fuuuuuuj, mokar je......" :lol:
Mislim da mu je bilo jako žao što idemo, onako odistinski.

btw.Dress code - za reprizu važi? Little black dress, a dečaci u narandžastom? :D
ijuf ijuf kuće-štaće staramajka 8)

nemoj da se neka zajebava sa slikama onlajn, mrtva sam ozbiljna. Kapiram da ovde ima dosta egzibicionista po forumu...uzdržite se, mogu gaće da spadaju i na druge stvari i sa cool likovima, ne da idu po Forumu reklame radi

Neće nijedna, pametne su to i fine devojke: Uostalom ako hoće nek šalju svoje slike forumašima, a ne tuđe, to me se ne tiče. Nek iseku naša lica sa fotki i sve ok. A vi koliko god da kukate, moraćete da promenite mišljenje o zenskoj (ne)odgovornosti. Hehehe...pošto se sad poznajemo, ZNAJU dobro da nikako ne valja razbesneti Bet, poješće im džigericu sa pelinkovcem...sipaće im esid u piće, pa kad se rakisele syebati im koncept ličnosti...preselo bi im majčino mleko, povratile bi i čokolino s prvog rođendana...Ooo, daaa...zovite me Dr UFman...dok ne zgreše, biču i dalje čestita snaša Beti BOOM :mrgreen:

Betty:
Neće nijedna, pametne su to i fine devojke: Uostalom ako hoće nek šalju svoje slike forumašima, a ne tuđe, to me se ne tiče. Nek iseku naša lica sa fotki i sve ok. A vi koliko god da kukate, moraćete da promenite mišljenje o zenskoj (ne)odgovornosti. Hehehe...pošto se sad poznajemo, ZNAJU dobro da nikako ne valja razbesneti Bet, poješće im džigericu sa pelinkovcem...sipaće im esid u piće, pa kad se rakisele syebati im koncept ličnosti...preselo bi im majčino mleko, povratile bi i čokolino s prvog rođendana...Ooo, daaa...zovite me Dr UFman...dok ne zgreše, biču i dalje čestita snaša Beti BOOM :mrgreen:

Ja ne znam za ostale ali ja se iskreno uplasih (a smatrala sam sebe prilicno neustrasivom :lol: ) pa cak iako nemam nista sa fotografisanjem, slikama ni susretom, zato savetujem devojkama da se ne shale sa frau betty, vec da je shvate krajnje ozbiljno da ne bi doslo do gadnih posledica :|

Beti, sve pod kontrolom. 8-)
Niko ne postavlja slike, sem Pajamace,
i niko ih ne obrađuje prethodno, sem mene.

A kad ih ja obradim,
Pikasova ne-znam-koja faza će im delovati kao čist realizam naspram toga.8-)

e dobro jutro!
sta sad sve pijane? evo nisam ni ja bila pijana, zar od cetr piva? bas da me ne opali nisam ni popila onu pajamacinu vatrenu vodu. bila sam pametna.hihi
oh, da! bilo super.
nema fotki naravno! mogu da nas vide sledece nedelje, el tako bese?wink
vidim sve pomrlo u nedelju hehe, ja sam ustala u 8 drage zene. sta ti je mladoS (grohot)

odneli mi pola kafe, doneli drugu, popila sam još galon vode pa sela u taxi sa tear
pyth.gif

101% trezna :?

Back