A alexandraa Početnik Poruka 2 27.02.2005. u 07:19 - Ako ste oduvek zeleli natalnu kartu BESPLATNO #1 Ako ste oduvek zeleli svoju natalnu kartu BESPLATNO sada vam pruzam tu mogucnost pisite na aspekt_astro_a@yahoo.com
Ako ste oduvek zeleli svoju natalnu kartu BESPLATNO sada vam pruzam tu mogucnost pisite na aspekt_astro_a@yahoo.com
J jeka delfin Početnik Poruka 11 27.02.2005. u 23:13 - Ako ste oduvek zeleli natalnu kartu BESPLATNO #2 alexandraa: Ako ste oduvek zeleli svoju natalnu kartu BESPLATNO sada vam pruzam tu mogucnost pisite na aspekt_astro_a@yahoo.com Kliknite za proširenje... Imate mail, pisala sam. I hvala sto ste postavili ovu temu. Ovo je period kad nisam sigurna, mora da su mi zvezde u "zamrsenom" polozaju.
alexandraa: Ako ste oduvek zeleli svoju natalnu kartu BESPLATNO sada vam pruzam tu mogucnost pisite na aspekt_astro_a@yahoo.com Kliknite za proširenje... Imate mail, pisala sam. I hvala sto ste postavili ovu temu. Ovo je period kad nisam sigurna, mora da su mi zvezde u "zamrsenom" polozaju.
K Kale72 Zainteresovan član Poruka 418 28.02.2005. u 12:40 - Ako ste oduvek zeleli natalnu kartu BESPLATNO #3 jeka delfin: alexandraa: Ako ste oduvek zeleli svoju natalnu kartu BESPLATNO sada vam pruzam tu mogucnost pisite na aspekt_astro_a@yahoo.com Kliknite za proširenje... Imate mail, pisala sam. I hvala sto ste postavili ovu temu. Ovo je period kad nisam sigurna, mora da su mi zvezde u "zamrsenom" polozaju. Kliknite za proširenje... I ja sam ti se prijavila, kad stignes, odgovori... tnx
jeka delfin: alexandraa: Ako ste oduvek zeleli svoju natalnu kartu BESPLATNO sada vam pruzam tu mogucnost pisite na aspekt_astro_a@yahoo.com Kliknite za proširenje... Imate mail, pisala sam. I hvala sto ste postavili ovu temu. Ovo je period kad nisam sigurna, mora da su mi zvezde u "zamrsenom" polozaju. Kliknite za proširenje... I ja sam ti se prijavila, kad stignes, odgovori... tnx
J jeka delfin Početnik Poruka 11 03.03.2005. u 22:31 - Ako ste oduvek zeleli natalnu kartu BESPLATNO #4 E toliko mi je zamrseno sve , da trazim ono moje unutrasnje Ja, a ono se skupilo negde u nekom cosku i mudruje. Javi se ,jer me nestpljenje koje obicno imam izdaje. Veliki pozdrav od Jeke Ali jos imam nade...
E toliko mi je zamrseno sve , da trazim ono moje unutrasnje Ja, a ono se skupilo negde u nekom cosku i mudruje. Javi se ,jer me nestpljenje koje obicno imam izdaje. Veliki pozdrav od Jeke Ali jos imam nade...
M MirjaMN Zainteresovan član Poruka 301 01.04.2005. u 14:21 - Ako ste oduvek zeleli natalnu kartu BESPLATNO #5 I ja sam pisala, samo da me imate u vidu
M mince Početnik Poruka 42 10.04.2005. u 19:15 - Ako ste oduvek zeleli natalnu kartu BESPLATNO #6 Pisala sam i ja i cekam odgovor vec dugo.Kad stignete odgovorite!!!HVALA UNAPRED!!