Ako stane gas, staje i Nemačka; "Kada se mašine jednom ohlade, gotove su"!

Hmmm, ako Rusi isključe Švabama gas, eto prilike da se švapske fabrike presele tamo gde ima gasa - u Srbiju.
Nece niko da iskljuci gas.

Nisu se za dzabe onoliko akali da izgrade gasovode.

Cela parada smisljena je i odigrana da bi se odigrale promene na svetskom nivou.

Svaba i Rus imaju obostrani interes da energije bude dovoljno i da cene budu prihvatljive za obe strane.

Kad se potuku dva cobanina, obicno magarac dobije po ledjima

Nece niko da iskljuci gas.

Nisu se za dzabe onoliko akali da izgrade gasovode.

Cela parada smisljena je i odigrana da bi se odigrale promene na svetskom nivou.

Svaba i Rus imaju obostrani interes da energije bude dovoljno i da cene budu prihvatljive za obe strane.

Kad se potuku dva cobanina, obicno magarac dobije po ledjima
E jbg. Ponela me ova vaša diskusija o švapskom cvokotanju i dubokoj recesiji.

Prvo, uobicajeno imas pogresnu pretstavu ko sam ja i gde zivim, drugo, eto mislim se bas na koju plazu da idem. Teneriffe, Antalija ili ipak Mexiko!

Sudeći po pisanju, biće da si pošao na plažu reke Lab da napojiš bivoljice.:cool:

O jado, ja sam svet dva puta obisao ai ti crkavas celog zivota u krmu!
Sa čijim si pasošem putovao?

Poslednja izmena:
Pa zašto si pobegao iz "republjik" u Evropu?
Zar nije sad na Kosovu san snova?
Nema Srba, ekonomija cveta, zdravstvo vam toliko dobro da uopšte ne dolazite u Srbiju da se lečite, vazduh čist, nema zračenja osiromašenog uranijuma, milina jedna.
Borio si se za slobodu i ekonomiju, pa pobegao u Evropu, piiih.
Vec sam rekao da ste sampioni kad je kriva procena u pitanju a ti se samo uklapas u ti atmosferu. To vam je nacionalna mana i skupo vas kosta!

Ti si daleko od Amerikanca. Telom u USA, duhom kod Putina!
mozes misliti kada mi rodjena zena kaze da joj ispiram mozak...ma, boli me uvo, neka radi sta je kome volja, ja vam samo kazem da niste u pravu, niko od vas

a putin ce da vas zigose sve, vezao je rublju i za zlato i za energente, i to na najnizem novou, ima samo da raste, a vi da se pusite
amerika ce najbolje da prodje, jer ne zavisi ni od koga, sto se mene tice - opusteno narednih 5 godina, kupujem kola itd, investiram, sirim biznis, mlatim pare, a vi se ybte

mozes misliti kada mi rodjena zena kaze da joj ispiram mozak...ma, boli me uvo, neka radi sta je kome volja, ja vam samo kazem da niste u pravu, niko od vas

a putin ce da vas zigose sve, vezao je rublju i za zlato i za energente, i to na najnizem novou, ima samo da raste, a vi da se pusite
amerika ce najbolje da prodje, jer ne zavisi ni od koga, sto se mene tice - opusteno narednih 5 godina, kupujem kola itd, investiram, sirim biznis, mlatim pare, a vi se ybte
Pa j-bi se i ti pa kud ko stigne!
PS: A gde ti je Srbija u svemu tome?

a gde je tebi? ja sam bar srbin [amerikanac od skora], a sta si ti? iredenta zakamuflirana u, ukru? siptar vucic te 'rani zitom! vucic izvozi zito vama albancima, a orban zabranio, gde je tu logika?
Nikako da mi kazes gde je tu Srbija u svemu tome i dali i ti gajis iluzije da je Srbija osigurana energensima?
Zivim u EU i boli me ona stvar za Srbiju, Kosovo i ostala vukojebina.

Nikako da mi kazes gde je tu Srbija u svemu tome i dali i ti gajis iluzije da je Srbija osigurana energensima?
Zivim u EU i boli me ona stvar za Srbiju, Kosovo i ostala vukojebina.
SRBIJU VUCIC UVODI U NATO, I BICE POVUCI-POTEGNI... zapravo organizovacmo armagedon u makedoniji, sledi picvajz jer nacisti bi da srbiji onemoguce ruski gas, cak su nemci branili juzni tok, nismo im zaboravili

ne zna se sta ce na kraju da bude, ali planiramo rat pod pokrovitelstvom armagedon lobija iz amerike, jer nije posteno da se svabe smrzavaju i prsnu, a srbi se baskare, izabrali su vucica, sad ce da vide i oni svoga boga... ja cu cak i da se odreknem srpstva, ovi izbori su dokazili da je sve to GO IZDAJNIK

NEMA VISE CILE-MILE, NEGO IMA DA SE PLATI RACUN!

Poslednja izmena:
SRBIJU VUCIC UVODI U NATO, I BICE POVUCI-POTEGNI... zapravo organizovacmo armagedon u makedoniji, sledi picvajz jer nacisti bi da srbiji onemoguce ruski gas, cak su nemci branili juzni tok, nismo im zaboravili

ne zna se sta ce na kraju da bude, ali planiramo rat pod pokrovitelstvom armagedon lobija iz amerike, jer nije posteno da se svabe smrzavaju i prsnu, a srbi se baskare, izabrali su vucica, sad ce da vide i oni svoga boga... ja cu cak i da se odreknem srpstva, ovi izbori su dokazili da je sve to GO IZDAJNIK

NEMA VISE CILE-MILE, NEGO IMA DA SE PLATI RACUN!
Tako je, nema cile-mile. Kad Srbija zagrmi Evropa se trese :)

Back