Ako stane gas, staje i Nemačka; "Kada se mašine jednom ohlade, gotove su"!

hahahha.... Putin vas je-e u mozak. Nemate nikakvu trgovacku razmenu sa Rusijom, cela trgovina je za zemljama iz EU-a... Pritom je Srbija 100% zavisna od ruskog gasa a ne Nemacka. Ne sekiraj se ti za Nemce, oni su svetlosne godine ispred vas, gledaj vise u svoje dvoriste jer ste upravo vi u najtezoj situaciji. Nemate nista a izigravate ko da se svet oko vas vrti.

Ti i u taj novi svet bices nikog i nista!
Nemamo zbog briselskih diktata, al cemo da imamo

Ti ces morati da se privikavas na nove uslove kupovine energenata i Putina koji ce te postaviti na svoje mesto.

Spremaj lubrikante

Ti ces morati da se privikavas na nove uslove kupovine energenata i Putina koji ce te postaviti na svoje mesto.

Spremaj lubrikante
hahaha... Vidim koliko je Putin brutalan prema zapadu, zavrnuo je sve ventile i pravi se vazan. On je u stanju samo vas sa da je-e, jer vam je IQ manji od broj cipela a sa zapadom je jako oprezan jer je on vise zavisniji od njega.

Ne sekiraj se ti za Nemce, oni su svetlosne godine ispred vas, gledaj vise u svoje dvoriste jer ste upravo vi u najtezoj situaciji.
pa svabe kukaju, kako da ne brinemo ako im sledi totalan kolaps?

German Chemical Giant Warns Of "Total Collapse" If Russian Gas Supply Cut

a englezi zapomazu,. ili ce da jedu ili da se greju, ali nece moci i jedno i drugo, kazu nemoguci izbor... vrlo zayebato

British Government Admits "Cannot Completely Nullify" Pressure On Energy Cost

The lifting of the energy price cap on Friday will create an “impossible choice for many”, to eat or heat...

pa svabe kukaju, kako da ne brinemo ako im sledi totalan kolaps?

German Chemical Giant Warns Of "Total Collapse" If Russian Gas Supply Cut

a englezi zapomazu,. ili ce da jedu ili da se greju, ali nece moci i jedno i drugo, kazu nemoguci izbor... vrlo zayebato

British Government Admits "Cannot Completely Nullify" Pressure On Energy Cost

The lifting of the energy price cap on Friday will create an “impossible choice for many”, to eat or heat...
A ti se kao mnogo sekiras za Nemce!?

A ti se kao mnogo sekiras za Nemce!?
tek ce da me nasekiraju sledece zime... mirni su do jeseni, a za posle racunaju putin dobra dusa, pa ce im se smilovati da im pusti gas

putn je zver, Z, i 'oce da ih zigose [RUSKI UKAZ 666 O FOSILNIM GORIVIMA], varaju se jadne svabe mnogo, ako se ne poklone zveri i rublji, ima da pocrkaju kao bubasvabe

p.s. mene nikad i nisu fascinirala svapska auta bube, pasati itd, kupim tojotu ovde u usa i miran sam, a svabe mogu da zatvaraju fabrike sad, osim u meksiku bese sto prave dzete, ali kada se zahukta otimacina, nacionalizacija tudje imovine, ... samo cekaj - samo lud moze da misli da ce se otimati/nacionalizovati ruska imovina samo! pre velikog reseta, mora grabez da bude

Poslednja izmena:
tek ce da me nasekiraju sledece zime... mirni su do jeseni, a za posle racunaju putin dobra dusa, pa ce im se smilovati da im pusti gas

putn je zver, Z, i 'oce da ih zigose [RUSKI UKAZ 666 O FOSILNIM GORIVIMA], varaju se jadne svabe mnogo, ako se ne poklone zveri i rublji, ima da pocrkaju kao bubasvabe

p.s. mene nikad i nisu fascinirala svapska auta bube, pasati itd, kupim tojotu ovde u usa i miran sam, a svabe mogu da zatvaraju fabrike sad, osim u meksiku bese sto prave dzete, ali kada se zahukta otimacina, nacionalizacija tudje imovine, ... samo cekaj - samo lud moze da misli da ce se otimati/nacionalizovati ruska imovina samo! pre velikog reseta, mora grabez da bude
Kakva e ovo fatamorgana. Mora da ti je jako tesko da zivis u USA a da podrzavas ludog Putina. Ja te iskreno zalim jer nije lako telom biti na jednom mestu a duhom na drugom. To je ko da si u zatvoru.

Brani Brisel i SFREU okupator.
Isti onaj koji nas drzi zavezane ko kera.

Na srecu proces balkanizacije koji vam dolazi je nezaustavljiv.
Tesko se razumeju puno stvari kad ti je IQ manji od broj cipela.

Ne razumem u cemu je problem.
Jel neko moze da pojasni.
Vlasnici gasa i nafte mogu da naplacuju u slicicama za Mundijal ‘90.
naravno. ako je tako precizirano ugovorom.
ali ovde se radi o uceni.
iako se ima uredan ugovor, onaj kepec pokusava da ga silom promeni i ucenjuje kako ce da se placa, mimo postojeceg ugovora.

Svaba
Kakva e ovo fatamorgana. Mora da ti je jako tesko da zivis u USA a da podrzavas ludog Putina.
Sebe treba da zalis.
USA je pred istim procesom balkanizacije.

Dugo vam nije pustena krv.

Razumeces kad te bude opaucilo po glavudzi

Poslednja izmena:
Kakva e ovo fatamorgana. Mora da ti je jako tesko da zivis u USA a da podrzavas ludog Putina. Ja te iskreno zalim jer nije lako telom biti na jednom mestu a duhom na drugom. To je ko da si u zatvoru.

kako ga podrzavam ako je zver? z je uzeo jer je zver
kako, ako kazem da zigose jadne svabe?
ukljuci mozak, a mani me vredjanja, jer moj IQ je u top 2% ako ne i 1%

iako se ima uredan ugovor, onaj kepec pokusava da ga silom promeni i ucenjuje kako ce da se placa, mimo postojeceg ugovora.
Kojim ugovorom je zaplenjena imovina Rusa po tom zapadu ?

Ko nece da plati robu nece nece dobiti robu.

Poslednja izmena:
Kojim uugovorom je zaplenjena imovina Rusa?
nijednim. kao sto nijednim ugovorom nije obuhvacena ni zaplena koju je odradio Putin u Rusiji.

mi to obicno zovemo sankcije zbog napada na Ukrajinu, sa nase strane, i nacionalizacija sa njihove, jer im nismo aplaudirali, a ne ugovor.

medjutim primetices, da su sredstva CB Rusije zamrznuta, a Putin je nacionalizovao, a usput i ubija ljude po Ukrajini, svaki dan. eno u Buci desila se i Srebrenica.

kad prodju Sankcije, Ruski narod i dalje ima na racunu 650 meleardi, a ko ce da plati stotine milijardi stete koju Adolf pravi po Ukrajini

to je jednostavno za sagledati, ali tu pocinje mantra o "denacifikaciji" i nekakvoj opasnosti od napada na Moskvu. mos misliti. Ukrajina da napadne Moskvu. mada, sada kada su u ratu, to je moguce i opravdano, jer ako Rusija bombarduje Zitomir, ko sme da kaze da je zabranjeno gadjati naftu po Belgorodu

Kakva e ovo fatamorgana. Mora da ti je jako tesko da zivis u USA a da podrzavas ludog Putina. Ja te iskreno zalim jer nije lako telom biti na jednom mestu a duhom na drugom

pa nije im tesko, ako imaju neku od F dijagnoza

nijednim. kao sto nijednim ugovorom nije obuhvacena ni zaplena koju je odradio Putin u Rusiji.

mi to obicno zovemo sankcije zbog napada na Ukrajinu, sa nase strane, i nacionalizacija sa njihove, jer im nismo aplaudirali, a ne ugovor.

medjutim primetices, da su sredstva CB Rusije zamrznuta, a Putin je nacionalizovao, a usput i ubija ljude po Ukrajini, svaki dan. eno u Buci desila se i Srebrenica.

kad prodju Sankcije, Ruski narod i dalje ima na racunu 650 meleardi, a ko ce da plati stotine milijardi stete koju Adolf pravi po Ukrajini

to je jednostavno za sagledati, ali tu pocinje mantra o "denacifikaciji" i nekakvoj opasnosti od napada na Moskvu. mos misliti. Ukrajina da napadne Moskvu. mada, sada kada su u ratu, to je moguce i opravdano, jer ako Rusija bombarduje Zitomir, ko sme da kaze da je zabranjeno gadjati naftu po Belgorodu

pa nije im tesko, ako imaju neku od F dijagnoza
Ko hoce robu morace da je plati.
Ko hoce da se pravi pametan nek nadje drugog snabdevaca

operacija z - zver
ucena:

Biblija - Otkrivenje, glava 13

https://wwwyu.com › biblija

· Translate this page

17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

kako znamo da se radi o gasu? upravo ruskim ukazom broj 666

Russian climate decree raises false hopes - Energy Monitor

https://www.energymonitor.ai › policy › russian-climate...

Nov 6, 2020 — “Decree 666 is written in the interests of the fossil fuel industry and confirms that there have been no changes in Russia's energy policy,”
znaci zver i zig zveri, to vam je to, jer ste trazili apokalipsu, armagedon dodje malo kasnije, prvo da se zigosu vragovi, da se poklone zzzzzzveri, i rublji, i prime zig ruskog ukaza broj 666

sta vam jos nije jasno? ko nece ruski zig, nece moci da kupi ni preproda gas, mali veliki svejedno, NIKO OD VRAZIJE STRANE

ZAPad mora da se odupre, samo ne znam kako ce, ima da pocrkaju od gladi i zime

Poslednja izmena:
Kojim ugovorom je zaplenjena imovina Rusa po tom zapadu ?

Ko nece da plati robu nece nece dobiti robu.
Postoje ugovori kako se ta roba placa. Ako tvom putinu nesto smeta, onda hvala, nacicemo drugi prodavac!

Aj ti vozis Toyotu, ja recimo Mazdu, ali kako da razumem to sto tvoj idol Putin vozi Merdjo!?

Back