"ako si ti Ivana, dečko te vara s Milicom" beograđanka raskrinkala preljubnika iz teretane, gore mreže: "ne zna kako da te ostavi"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
75.282
Devojka koja se na društvenoj mreži TikTok potpisuje kao Mara juče je podigla pravu prašinu kada je javno raskrinkala momka po imenu Igor, otkrivši da vara svoju devojku sa izvesnom Milicom.

Pomenuta devojka saznala je za ljubavni zaplet u stilu španskih sapunica dok je, kako kaže, radila kardio na traci.

Zbog šokantnosti cele priče, rešila je da nepoštenog momka javno raskrinka, pa je sve detalje ljubavne drame objavila na svom TikTok profilu.

- Zamolila bih TikTok da učini svoju magiju. Uglavnom, sad sam bila u teretani, ne smem vam reći u kojoj, ali teretana je u Beogradu. Ukoliko se ti zoveš Ivana, a dečko ti se zove Igor, samo da znaš da već duže vreme vara sa Milicom. Tebe ne može da ostavi, nju voli. I poenta priče je ta da je Milica sada našla novog dečka i on je očajan i ne zna šta da radi. Hoće da raskine s tobom, hoće da povrati Milicu. Ne znam šta se dešava. Uglavnom, moral ove priče, Ivana, raskini sa njim - poručila je devojka sa TikToka.

(Kurir.rs/ Blic)
1695076595979.png

Da li je u redu da se mešaš nekome u život na ovakav način?

Devojka koja se na društvenoj mreži TikTok potpisuje kao Mara juče je podigla pravu prašinu kada je javno raskrinkala momka po imenu Igor, otkrivši da vara svoju devojku sa izvesnom Milicom.

Pomenuta devojka saznala je za ljubavni zaplet u stilu španskih sapunica dok je, kako kaže, radila kardio na traci.

Zbog šokantnosti cele priče, rešila je da nepoštenog momka javno raskrinka, pa je sve detalje ljubavne drame objavila na svom TikTok profilu.

- Zamolila bih TikTok da učini svoju magiju. Uglavnom, sad sam bila u teretani, ne smem vam reći u kojoj, ali teretana je u Beogradu. Ukoliko se ti zoveš Ivana, a dečko ti se zove Igor, samo da znaš da već duže vreme vara sa Milicom. Tebe ne može da ostavi, nju voli. I poenta priče je ta da je Milica sada našla novog dečka i on je očajan i ne zna šta da radi. Hoće da raskine s tobom, hoće da povrati Milicu. Ne znam šta se dešava. Uglavnom, moral ove priče, Ivana, raskini sa njim - poručila je devojka sa TikToka.

(Kurir.rs/ Blic)
Pogledajte prilog 1412486

nije u redu..zato što može postojati više Ivana koje su u vezi sa nekim Igorom a koje poznaju neku Milicu...možda je ovom objavom uništila neku dobru vezu...kad je objavila trebala je i prezime da objavi...

(Kurir.rs/ Blic)

Nije u redu, za to samari treba da lete.

Cekaj , jel to neko ukinuo ovu dr.oljastu ideologiju na pinku i magazin in...

Nije.

Pa onda se ovde desava samo moralisanje tj lov na moralnu superiornost jedne osobe nad drugom, privid koji zavisi kao tabela u tenisu, od trenutka...nikakvih tu vrednosti nema..

Mozda bi bilo lakse uvesti obavestenje, dolazite u teretanu , podsvesno ili svesno zelite seks sa novim partnerom, prihvatite to i upustite se u klinch sa zanimljivim vezbacima...

Nije retkost da se ukazivaci javljaju iz zudnje i pakosti sto nisu na istom mestu...nesvesno...

Da hoce nesto , nek pridje 1 na 1 i razjasni to...a ne da obara sistem u kome bi da ucestvuje..

Nego bolje da pomognemo malishi da resi cvor..

On ima jednu , koja ga poseduje i sa kojom je posesivno pozicioniran....
Ima drugu koju mu obozava misko , mislim da se zove milica....nju bi verglao svaki dan bar jednom a ako uhvati termin i uvece....
E sad milica ima svoju viziju prija joj redovan vergl, ali vidi priliku da ostvari odnos sa dominantnim djurom ili kako se zove....U odnosu na komplikovanog Ivana jer on je posedovan i nas je projekat, taj novi je u poziciji dzukca, lovca, pushi mu se lovacka puska , oseca se slobodan lovac.

Nas projekat ne zna kako da poseduje zensku osim da mu se da, jer navikao je na posesivnost dugovezne devojke....
Takodje posesivnost na koju je navikao trazi od njega da mu je krivo sto mu se milica archi sa jacim tricepsima od njegovih....sto remeti trening...

Resenje su bolja kola za naseg pulena...em ce imati razlog da cesce posle treninga parkira i milicu , em ako su dobra kola milica voli dobre stvari....plus resava problem i torokushe , ubaci i nju par puta u kola, da joj da malo izoralise i provoza je do kuce, obavezno skripa guma kad odlazi....da cuje komsiluk...

ja sam starog (mafijaškog) kova - gledaj svoja posla i ne guraj nos tamo gde mu nije mesto
И земља вас је препуна нажалост, као и мафијаша, па свако ровари како му воља, а брука је пријавити неког, одма си друкара.

Лично никада у животу нисам преварио тренутну партнерку. Додуше, било је по неког флертовања, али никада се то није претворило у паралелну везу. Можда није био у питању само морал, него и лењост, паралелне везе су заморна работа.
С друге стране био сам неколико пута баш грешан пошто сам био у озбиљним и мање озбиљним везама са удатим женама. Све њихове другарице су то наравно знале, чак смо се и заједно дружили и излазили, али ниједној није пало на памет да то пренесе мужевима.
Искрено, срећом по мене, заиста немам представу како бих се понашао да су мужеви то сазнали и кренули у неки обрачун или освету? Одувек сам био природно агресиван, али мислим да бих се у таквој ситуацији само скупио и гледао да прођем са што мање батина. Па како да ударим човека према коме сам објективно крив?
Предност старијих година је што ме више не чекају таква искушења.

Друкатори и улизице, често исти тип личности, су ми одувек били ретко одвратни. Потпуно друго је уколико пријавиш кривично дело или си сведок и потпуно сигуран, па дискретно укажеш човеку да му непријатељи спремају неко веће непочинство, а да он тога није свестан и то му помогне да се заштити. Мада је и ово друго "клизав" терен, јер је "пут у пакао поплочан добрим намерама". За остало увек важи она легендарна пресуда Милоша Великог - "Ми се у туђу је*ачину не мешамо".

Poslednja izmena:
А оваква гадост из наслова теме може да произведе и озбиљне последице. Шта уколико девојка, у афекту, уради нешто себи или другима са трајним последицама? Такве ствари су се дешавале и дешаваће се.

(Kurir.rs/ Blic)

Mara, kol mi.

Back