- Poruka
- 9.023
.... dozvoljavaš ovo? (Ko ima slab stomak savetujem da ne gleda)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Everywhere is freaks and hairies
Dykes and fairies, tell me where is sanity
Tax the rich, feed the poor
Till there are no rich no more?
Ako cemo iskreno, smaranje je da se vodi racun o vise milijardi ljudi (plus drugi organizmi) i o tome da li im se nakacio ili otkacio neki atom ili molekul na DNK... znas li ti koliki je to poso![]()
Mislim da je svemoguc a narocito sveprisutan postao kasnije u pocetku je morao da se spusta do zemlje da proveri neke stvari.
Kako je onda stvorio svemir ako je tak kasnije postao svemoguć?
Ne, pogresno si shvatio. Nije stvorio svemir vec plocu zemaljsku i razapeo nebesa kao sator.Kako je onda stvorio svemir ako je tak kasnije postao svemoguć?
Ne, pogresno si shvatio. Nije stvorio svemir vec plocu zemaljsku i razapeo nebesa kao sator.
a mozda drzi i nebesa i plocu..ako proturi ruku na ovamo da pomaze propadasmo svi u bezdan..Ne, pogresno si shvatio. Nije stvorio svemir vec plocu zemaljsku i razapeo nebesa kao sator.
Ako je od zemlje mogao da stvori sve živo u čemu je problem da sredi gene ovih nesrećnih ljudi? Šta su oni skrivili da budu rođeni tako?
Ako je od zemlje mogao da stvori sve živo u čemu je problem da sredi gene ovih nesrećnih ljudi? Šta su oni skrivili da budu rođeni tako?
- - - - - - - - - -
On je obećao večan život, malo li je?
kao i smrt i ovo sve je posledica greha adama i eve..izadjose iz raja i mentalno i fizicki sjebani..taj original je upropscen nacisto..kopije mora da budu jos losije..ovo svakom od nas moze da se desi..i verniku i neverniku..
a kao nismo zasluzili vecan zivot..posle smrti ,bolesti i ratova boza se nije bas otvorio kolko bi trebalo..![]()
e pre pada ne znam stvarno da je postojala smrt po bibliji..postavi kad nadjes..Није никакву смрт обећао, већ је казо шта следи ако се изабере грех која је одвојеност од Бога. Смрт је постојала и пре пада, као и патња, болести, и све што прати то. Ено, диносауруси доказаују. Свети Оци су о томе говорили, наравно не о диносаурусима, већ о смрти која је постојала пре пада. Ако нађем који је то казао, поставићу.
e pre pada ne znam stvarno da je postojala smrt po bibliji..postavi kad nadjes..![]()
- - - - - - - - - -
On je obećao večan život, malo li je?
e o tom pocetku u raju samo u bibliji..tu nema svedoka..Па није хришћанство само Библија.
Па није хришћанство само Библија.
Једини одговор који ти могу дати је: ''Питај Бога''.
Откуд знам зашто је тако, и што то ради или не ради, зашто ћути и не каже ништа у своју одбрану. Шта више, ћутао је ономад кад су Га разапињали.
Ovaj život nije raj pa da Bog treba da ga učini savršenim, zar je to ateistima toliko teško da shvate?
Mi ćemo vas dovoditi u iskušenje malo sa strahom i gladovanjem, i time što ćete gubiti imanja i živote i ljetine. A ti obraduj izdržljive, (155)
one koji, kada ih kakva nevolja zadesi, samo kažu: "Mi smo Allahovi i mi ćemo se Njemu vratiti!" (156)
Njih čeka oprost od Gospodara njihova i milost; oni su na Pravome putu! (157)
kao i smrt i ovo sve je posledica greha adama i eve..izadjose iz raja i mentalno i fizicki sjebani..taj original je upropscen nacisto..kopije mora da budu jos losije..ovo svakom od nas moze da se desi..i verniku i neverniku..
a kao nismo zasluzili vecan zivot..posle smrti ,bolesti i ratova boza se nije bas otvorio kolko bi trebalo..![]()
e o tom pocetku u raju samo u bibliji..tu nema svedoka..![]()
E tu grešiš, hrišćanstvo je samo ono iz biblije. Ostalo je ulepšavanje onih koji ne mogu u svemu da se slože sa tim što piše ali i dalje žele da idu istim putem.