Ако се Турцима не свиђа подељена Босна

eto, vidis kako mozes da racionalno razmisljas... samo sto ti je na forumu svaki 100-ti post ovakav, uglavnom pises teske gluposti!

slazem se da bi razlaz bio najbolje resenje za sve strane, isto kao sto je pocetkom 90-ih isto ex-YU trebalo da se mirno razidje, a ako mene neko pita... i Srbija i Kosovo, kao i Srbija i Vojvodina je trebalo da se jos tada '91 trebalo da se razidju i sve bi sigurno bilo bolje nego sto je danas. bez rata, bez izbeglica, bez tolike mrznje medju narodima...
Vidi ti šta njega muči. Strahovi za Duklju ili neku drugu “republiku”, šta je tačno u pitanju?
 
Ako se misli na državu Tursku, ona ne ratuje ni za Turke na Kipru, a kamo li da će da se bakće i sukobljava zbog Poturica u Bosni.
Posebno kad Putin porazgovara sa Erdoganom to će da bude sve mirno. A pošto je Dejton prekršen u UN na glasanju , RS ima pravo na otcepljenje, a Poturicama valjda takođe odgovara da ne žive u istoj državi sa nekim koga su proglasili za genocidnog.
Inače Srba ima više nego Bošnjaka u BIH jer je na poslednjim izborima listić u kutije ubacilo 760.000 Srba, a samo 730.000 Bošnjaka. Proverite rezultate poslednjih izbora listić i kutija ne lažu Srba je više. Tako da bi Bošnjacima baš sada odgovaralo da se otcepe od Srba jer će ih u budućnosti biti još manje.
 

Back
Top