Ако се Шешељ врати из Хага шта би се десило са српском политичком сценом?

Свашта ....

Ако већ немаш шта паметно,
боље је и да не пишеш ....

Yebote pa nije Seselj sveta krava (mada je priblizne kilaze) pa da ne smem da se zayebavam na njegov racun. Pa jos na racun jednog Hrvata. Ti bi kao autenticni srpski net patriota trebalo da me pohvalis zbog toga sto ismevam i zayebavam ustase :D

Nego, reci mi, mudra starino, zasto ti toliko skaces na pomen svog lidera? Zasto ga u tolikoj meri volis, obozavas, pratis, idealizujes...?

Znas li da oni koji prihvataju tudju ideologiju u startu priznaju da su intelektualno inferiorni i slabi da osmisle svoju?

Dosta! :lol:

Imaj postovanja prema sedoj kosi!

Nema ga, a bas sam zeleo da vidim zasto toliko voli svog Seselja.

Mora da je otisao da pripali jos neki onaj indijanski kinikinik, bese. Ajd, valjda ce da se vrati i odgovori sutra.

Nece te starina ostaviti bez odgovora, pa makar i za nedelju dana!:deda:z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Voleo bih da se vrati da uvede malo reda u ovu "sloznu koalicijsku bracu" koje vise niko ne moze da skine sa grbace!
Kad bi se vratio i bio na strani naroda nema sumnje da bi on bio novi predsednik drzave dok bi ovi koji su ga omalovazavali verovatno napustili drzavu i otisli na Kajmanska ostrva gde su im tajni racuni.z:((

Voleo bih da se vrati da uvede malo reda u ovu "sloznu koalicijsku bracu" koje vise niko ne moze da skine sa grbace!
Kad bi se vratio i bio na strani naroda nema sumnje da bi on bio novi predsednik drzave dok bi ovi koji su ga omalovazavali verovatno napustili drzavu i otisli na Kajmanska ostrva gde su im tajni racuni.z:((

Mogu mislit kakav će to on red uvesti

Back