Ако се Шешељ врати из Хага шта би се десило са српском политичком сценом?

Ne, Premijera su ubili "patriote", a Seseljuga ne sme od Karica, Miskovica i ostalih od kojih je drpao lovu ni da pomisli na povratak. Djindjic je radio s parama stranaca, a Seselj sa parama otetim od srpske sirotinje.

О чему ли ти причаш ни сам немаш појма ...

Обећао сам радикалима да нећу више ни зуцнути о СРС и Шешељу, тако да се повлачим са теме...

Naravno, čim sam ti postavila pitanja JEDINA koja interesuju GRAĐANE Srbije, video si ti lepo gore, ti bežiš sa teme, fol, zbog radikala.

Ti radikali, samo nešto da shvatiš, trenutno nemaju nikakav politički uticaj, ovi tvoji puleni, nesposobnjakovići i licemeri, znači posebno SNS, na žalost, imaju i zbog takvih kao ti sutra bi i mogli da sastave možda i Vladu. Nije im dosta što žive ko bubrezi u loju na državnoj grbači, NE RADEĆI NIŠTA.
Samo se slikaju, izjavljuju, protestvuju, nabrajaju u čemu greši aktuelna Vlast i NE NUDE I NIKADA NEĆE - NIŠTA sem gole DEMAGOGIJE

Naravno, čim sam ti postavila pitanja JEDINA koja interesuju GRAĐANE Srbije, video si ti lepo gore, ti bežiš sa teme, fol, zbog radikala.

Ti radikali, samo nešto da shvatiš, trenutno nemaju nikakav politički uticaj, ovi tvoji puleni, nesposobnjakovići i licemeri, znači posebno SNS, na žalost, imaju i zbog takvih kao ti sutra bi i mogli da sastave možda i Vladu. Nije im dosta što žive ko bubrezi u loju na državnoj grbači, NE RADEĆI NIŠTA.
Samo se slikaju, izjavljuju, protestvuju, nabrajaju u čemu greši aktuelna Vlast i NE NUDE I NIKADA NEĆE - NIŠTA sem gole DEMAGOGIJE
Ne bezim ja zbog toga vec zbog rasprave sa mar-comm-om na drugoj temi. Pitaj ga da li sam obecao da vise ni u kakavom kontekstu necu pominjati bilo sta sto ikakve veze ima sa SRS. To je moj korak da pokusam da ostvarim nenapadanje sa njima, jer pritisak kada me neko stalno, na svakoj temi proziva ne mogu da podnesem.

Sto se tice DSS, evo ti link, ako ti bude sta nejasno pitaj http://ekonomskisavetdss.com/images/pdf/deklaracija_o_ekonomskoj_buducnosti_Srbije.pdf

Sto se tice SNS, mlada je stranka pa program jos uvek nije razradjen. ono sto je sigurno kao stranka desnog centra, ici ce na devalvaciju neralnog i precenjenog kursa radi brzeg izvoza, osnivanje razvojne banke, smanjenja administracije, promovisanje srpske privrede u inostrantstvu, sto siru spoljno-trgovinsku liberalizaciju, manju orijentaciju ka subvencijama, podrzavljenju i intervencionizmu, a jacu ka smanjenju nameta i poreza.

Uglavnom program DSS se bazira na javno-privatnom partnerstvu u infrastruktruri, gradjenju luka u sadejstvu sa Rusima (zbog jeftinijeg transporta), restriktivnijoj fiskalnoj politici, alternativnoj energiji to su samo neke od ideja...imas sve na linku, a na sajtu ekonomskog saveta DSS se moze pronaci i plan DSS iz negdje maja 2010, koji je jos bolje razradjen nego ovaj.

U redu, ali možeš li ti meni da objasniš koje KONKRETNE predloge, tačnije REŠENJA za ovu ekonomsku dubiozu imaju DSS i SNS?
Ono o čemu oni trenutno govore je hoćemo u NATO, nećemo u isti, da li Kosovo po Ustavu jeste ili nije deo Srbije i slične koještarije. Šta ti imaš od toga što je Koštunica dosledan u svom stavu da Kosovo jeste deo Srbije kada ono OČIGLEDNO to više nije. Ne žive ljudi od apstrakcija već od plata i penzija. Neki žive i od vazduha jer su nezaposleni.
To su totalno nesposobni političari. Pride, Nikolić je, sa DIJAMETRALNO SUPROTNIM STAVOVIMA već bio na vlasti. Divno su se pokazali Radikali i oni su krali na nivou. Nije mi jasno na osnovu čega bilo ko hoće da glasa za njih?

LDP je tek propast.
Jos nesto, ekonomske teme su meni na prvom mestu. Postoji i neki koncept ideja za koji se licno zalazem (mrzi me da se ponavljam, koga zanima procackace moje postove) ali ja ne mogu biti odgovoran za DSS i SNS jer cak nisam ni njihov clan.
Btw. nisam od predvodnika guslarske ili njoj protivnicke drugosrbijanske ekipe koji Kosovo i NATO/NE NATO, EU/NE EU guraju u prvi plan.

Шта би се пре свега десило са странкама као што су СНС, СПС и ДСС ако би Шешељ био ослобођен оптужби или осуђен на неку малу казну коју је већ одслужио и рецимо у 2012. био пуштен из Хага?

Glasao bih na izborima za Šešelja. Jedan glas više za cara!

О чему ли ти причаш ни сам немаш појма ...

Ne mozes marcomane da uvek se iscudjavas kad ne ukapiras sta se pise. Ako ti nesto nije jasno, to je zato sto nemas kapaciteta ta shvatis, a ne zato sto drugi ne znaju sta govore. Ti si plitak, prihvati to...

Dobro Šomi, smatram da si mi odgovorio.
Ipak, muvaj ribe. Em se ne isplati, em prija :)
eto ti poen, ciao :cmok2:
Од свих девојака само ме једна занима...постоји обострано интересовање дуже време, а нисмо заједно :lol:

Од свих девојака само ме једна занима...постоји обострано интересовање дуже време, а нисмо заједно :lol:

Biće, slušaj ti šta ti tetka Duda kaže. Samo oladi malo od Krste i posveti joj, just a bit :lol: više pažnje nego ovim tupadžijama.
U ostalom, videćeš da ću ja uskoro nestati sa foruma. Ništa nije tako dobro kao opipljivo. Ti misli :cmok2:

Poslednja izmena:
i jedno i drugo:)"napadni" na svim frontovima:lol:
хеј, драго ми је да си се јавила. Твоја подршка ми пуно значи. У праву си, премало сам био "офанзиван" и више чекао да време учини своје...мењам тактику :)

Back