Ако се Шешељ врати из Хага шта би се десило са српском политичком сценом?

Taj psihopata je verovatno 4 puta obrazovaniji od tebe i ucestvovao je u drustvenim promenama o kojima bi mogla samo da sanjas.

Ako ne znas da cenis nesto onda makar tolerisi..

Usrani sovinista se ne tolerise, nego se ismeva, pljuje; i ako zatreba, lupa mu se samarcina u mardelju. Gvno od coveka.

I Seselj nije obrazovan, on je samo inteligentan.

OK, postujem vase pravo na stav, pa ma kakav on bio...

Mene niko, niti ikog u ovoj skucanoj zemlji niko ne pita kako je nama što i mi moramo da poštujemo pravo političara da se bave politikom.
Sve je to O.K. pod uslovom da građani Srbije imaju neke koristi od njihovog javnog delovanja, ali nemaju.

Ako se ti i toliki drugi dvoumiš da li je bolji DSS ili SNS ja sam lično OČAJNA. Jer sutra, uz sve nas koji nećemo izaći na izbore ili ćemo precrtati lističe, vi ćete izbarati nekoga si kim če nam samo biti još gore.

Pretpostavlja se zasto je otisao u Hag neposredno pre atentata na Djindjica. A kad se vrati, nista se bitno nece desiti. Debeli pajac je dobar samo za smetliste istorije.

Duca mu je rekao za planove, a i jedva je cekao da nadmasi Milosevica u napusavanju suda. Bolestan covek, boli ga k. za porodicu, nego jedva ceka da ode u zatvor da bi se slikao za televiziju.

Seselj je najobicniji retard sa plemenskim umom. Evolucija je i kod njega stala kod plemena.

Ко му каже!

89981083.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

Mene niko, niti ikog u ovoj skucanoj zemlji niko ne pita kako je nama što i mi moramo da poštujemo pravo političara da se bave politikom.
Sve je to O.K. pod uslovom da građani Srbije imaju neke koristi od njihovog javnog delovanja, ali nemaju.

Ako se ti i toliki drugi dvoumiš da li je bolji DSS ili SNS ja sam lično OČAJNA. Jer sutra, uz sve nas koji nećemo izaći na izbore ili ćemo precrtati lističe, vi ćete izbarati nekoga si kim če nam samo biti još gore.
Vidi, jasno mi je sta je DS napravio od srpske skomonije, a SRS je pretvrda za mene. Sta ostaje izvan toga, jedino DSS, LDP i SNS. To je moje pravo na dvoumljenje izmedju DSS i SNS, isto kao i necije da ne glasa. Ako se ovi ne dogovore, ni ja necu glasati.

Vidi, jasno mi je sta je DS napravio od srpske skomonije, a SRS je pretvrda za mene. Sta ostaje izvan toga, jedino DSS, LDP i SNS. To je moje pravo na dvoumljenje izmedju DSS i SNS, isto kao i necije da ne glasa. Ako se ovi ne dogovore, ni ja necu glasati.

U redu, ali možeš li ti meni da objasniš koje KONKRETNE predloge, tačnije REŠENJA za ovu ekonomsku dubiozu imaju DSS i SNS?
Ono o čemu oni trenutno govore je hoćemo u NATO, nećemo u isti, da li Kosovo po Ustavu jeste ili nije deo Srbije i slične koještarije. Šta ti imaš od toga što je Koštunica dosledan u svom stavu da Kosovo jeste deo Srbije kada ono OČIGLEDNO to više nije. Ne žive ljudi od apstrakcija već od plata i penzija. Neki žive i od vazduha jer su nezaposleni.
To su totalno nesposobni političari. Pride, Nikolić je, sa DIJAMETRALNO SUPROTNIM STAVOVIMA već bio na vlasti. Divno su se pokazali Radikali i oni su krali na nivou. Nije mi jasno na osnovu čega bilo ko hoće da glasa za njih?

LDP je tek propast.

Na osnovu toga sto je jedva cekao da ode u Hag. To moze samo sebican covek

Ili, što jednom na nekom od skupova radikalne stranke reče Maja Gojković, čovek koji je toliko širokogrud i plemenit da žrtvuje ličnu sreću i porodicu da bi se žrtvovao za svoj narod. Ne može to svako ;)

Povratak Vojislava Šešelja izazvao bi poremećaje sa nesagledivim posledicama u Srbiji a i na širem području.Ovo je poznato svima pa zato mislim da Vojislav Šešelj nikada neće živ izaći iz zatvora.

Hahahaha, ma vazi... A kakve bi to "nesagledive" posledice izazvao povratak dr Vojislava? On je ionako prs'o svu politicku i licnu moc, stranka mu je otpad, a on nema pojma sta se desava i ko je ko. Na koji nacin bi on mogao da pomeri bilo sta?

Ili, što jednom na nekom od skupova radikalne stranke reče Maja Gojković, čovek koji je toliko širokogrud i plemenit da žrtvuje ličnu sreću i porodicu da bi se žrtvovao za svoj narod. Ne može to svako ;)

Ili sto rekose bolje upuceni, pobegao je u Hag da ga ne bi ubili kriminalci kojima je uzeo pare, prokockao ih i nije im za uzvrat dao nista...

Pomešao si ga. Tog o kome pričaš su sustigli i ubili.

Ne, Premijera su ubili "patriote", a Seseljuga ne sme od Karica, Miskovica i ostalih od kojih je drpao lovu ni da pomisli na povratak. Djindjic je radio s parama stranaca, a Seselj sa parama otetim od srpske sirotinje.

Ne, Premijera su ubili "patriote", a Seseljuga ne sme od Karica, Miskovica i ostalih od kojih je drpao lovu ni da pomisli na povratak. Djindjic je radio s parama stranaca, a Seselj sa parama otetim od srpske sirotinje.

Ne bira Šešelj kada će se vratiti nego o tome odlučuje sud. Kada oni donesu odluku vratiće se sigurno tako da ta priča o Miškoviću (koji je finansirao Tomu a ne Šešelja) i Karića ne drži vodu.
Đinđić možda jeste radio sa parama stranaca ali je radio i sa parama zemunskog klana, zarađenim švercom droge, i to ga je sustiglo a ne nekakve patriote. Kako radiš tako ti se vraća, zato će sutra Šešelj da napusti pritov kao slobodan čovek, oduži dug društvu ako ga je i imao i uživa sa porodicom do koje mu"nije stalo". Đinđić je svojim delovanjem trajno ostavio svoju decu bez oca.

А са гудром домаћих...

Nemoj tako, sada ce marcom da me odruka za govor mrznje :( :( :(

Ма јок бре ками ....

Само ти пиши ....

Говор мржње - вербални деликт постоји само у Хашким оптужницама и нигде другде на кугли земаљској ....

Back