Ако се Шешељ врати из Хага шта би се десило са српском политичком сценом?

Možeš li dati definiciju "verbalnog delikta" ....

Šta je to ???

To je sve ono zbog čega su ga od Titovog doba pa na ovamo držali u zatvorima.

Ne može da bude da je to sve krivica sistema. Tip jednostavno lupa preko mere. Velika Srbija, my ass. Ne kontroliše se i šuka NAJSTRAŠNIJE.

Inače, apsolutno se gnušam kazne po osnovi tzv. dugačkog jezika ili verbalnog delikta. Međutim, kada zbog tvoje reči, budale krenu da pale i ruše, e onda...:think:
Šešelj je psihopata KOJI NE ŽIVI U REALNOM SVETU.

Zato mu nije mesto u politici.

Toma je na dobrom putu da pobedi DS...sada kao solo igrac, jer kao sto rece Maja Gojkovic, Seselj je sve cinio da spreci Nikolica i Vucica da dodju na vlast.

Nemoj da me NERVIRAŠ DALJE.

U čemu je problem da proučiš biografiju TOG LICEMERA, demagoga i karijeriste koji lupao glavom o zid zato što i kada je dobijao morao je da prihvati da gubi. Nije gubiti lako, ali TO NIJE RAZLOG DA PLJUNEŠ na sve u šta si se pre toga zaklinjao. I to zbog čega? Kao, boji se kletvi koje onaj bolid Šešelj iz Haga, a preko gooski u Skupštini,, baca na njega.

Nemaš pojma o politici. Muvaj ribe. Stvarno.

Ti si PRODUKT DEBILNOG SHVATANJA I NA ŽALOST ISTINE DA SE U SRBIJI samo bavljenje ŠUPLJOM POLITIKOM ISPLATI.

Isklučivo kzv. političaru.
Skini se Srbiji s grabače, molim te UNAPRED!

i IMAJ U VIDU VEZANO ZA POTPIS - Ko visoko leti, NISKO PADA

To je sve ono zbog čega su ga od Titovog doba pa na ovamo držali u zatvorima.

Ne može da bude da je to sve krivica sistema. Tip jednostavno lupa preko mere. Velika Srbija, my ass. Ne kontroliše se i šuka NAJSTRAŠNIJE.

Inače, apsolutno se gnušam kazne po osnovi tzv. dugačkog jezika ili verbalnog delikta. Međutim, kada zbog tvoje reči, budale krenu da pale i ruše, e onda...:think:
Šešelj je psihopata KOJI NE ŽIVI U REALNOM SVETU.

Zato mu nije mesto u politici.

Taj psihopata je verovatno 4 puta obrazovaniji od tebe i ucestvovao je u drustvenim promenama o kojima bi mogla samo da sanjas.

Ako ne znas da cenis nesto onda makar tolerisi..

Nemoj da me NERVIRAŠ DALJE.

U čemu je problem da proučiš biografiju TOG LICEMERA, demagoga i karijeriste koji lupao glavom o zid zato što i kada je dobijao morao je da prihvati da gubi. Nije gubiti lako, ali TO NIJE RAZLOG DA PLJUNEŠ na sve u šta si se pre toga zaklinjao. I to zbog čega? Kao, boji se kletvi koje onaj bolid Šešelj iz Haga, a preko gooski u Skupštini,, baca na njega.

Nemaš pojma o politici. Muvaj ribe. Stvarno.

Ti si PRODUKT DEBILNOG SHVATANJA I NA ŽALOST ISTINE DA SE U SRBIJI samo bavljenje ŠUPLJOM POLITIKOM ISPLATI.

Isklučivo kzv. političaru.
Skini se Srbiji s grabače, molim te UNAPRED!

i IMAJ U VIDU VEZANO ZA POTPIS - Ko visoko leti, NISKO PADA
Mora da ste ustali na levu nogu... :lol:

Juče sam gledao vojvodu kako kuka za neki šupalj zub i žali se da mu tribunal neće da obezbedi zubara, a on nema para za to. :lol:
A i kako bi kada mu je sin kockar raskućio dom. :lol:

Za nekoga ko se oženio sa nepunih 18 godina sin mu se ponaša prilično ozbiljno i ne kocka se on već Vojina supruga (a on se samo solidariše). Nikola voli bilijar i poker, naročito u poslednje vreme od kad ima problema u svom braku, ali nikada ne igra u veliki novac niti pravi probleme dok Jadranka ima taj problem kao i problem opsesivnog trošenja svake pare koja joj dođe pod ruku i to na krajnje nepotrebnu garderobu, cipele, nakit i slične luksuzne stvari. Kad joj zafali za decu onda okolo zajmi i kuka da nema. To je sve odvratno ali svakako nije nešto čime se treba naslađivati na forumu zato što se nekome eto ne dopada Šešelj ili njegova politika. On je čovek jednostavno genijalan i kad se vrati podići će sopstvenu stranku na noge bez problema. Očigledno da ga se mnogi izdajnici plaše a imaju i zašto :mrgreen:

Nadam se da ce mu rebnuti dozivotnu. Yebiga, red je i da nekog ustasu osude na toliko kad vec svim Srbima odrapise teske kazne :evil:

Џаволак,
од тебе заиста човек ништа паметно не може прочитати ...

Како те не мрзи ????

Za nekoga ko se oženio sa nepunih 18 godina sin mu se ponaša prilično ozbiljno i ne kocka se on već Vojina supruga (a on se samo solidariše). Nikola voli bilijar i poker, naročito u poslednje vreme od kad ima problema u svom braku, ali nikada ne igra u veliki novac niti pravi probleme dok Jadranka ima taj problem kao i problem opsesivnog trošenja svake pare koja joj dođe pod ruku i to na krajnje nepotrebnu garderobu, cipele, nakit i slične luksuzne stvari. Kad joj zafali za decu onda okolo zajmi i kuka da nema. To je sve odvratno ali svakako nije nešto čime se treba naslađivati na forumu zato što se nekome eto ne dopada Šešelj ili njegova politika. On je čovek jednostavno genijalan i kad se vrati podići će sopstvenu stranku na noge bez problema. Očigledno da ga se mnogi izdajnici plaše a imaju i zašto :mrgreen:

Ајмо мало да се уозбиљимо ....

Ово је мало degute ...

Šešelj ima još puno posla u Hagu. A i nema mjesta :
0e31b3ff01.jpg

Ako je tebi to dobra rečenica onda žali bože..
Moj je kao i cilj mnogih da kapitalizam propadne, "veliki brat" će nestati, oni nisu više najači i bliži im se kraj
Rusija,Kina,Indija.. preuzimaju primat to su sile budućnosti
Mi ćemo gledati nestatak Amerike to jest izmišljenog američkog naroda koja će nažalost da propati (zbog bolesnih umova koji pokušavaju da sprovedu Novi Svetski Poredak)
oni pokušavaju da se suprotstave prirodnim zakonima širenja informacija i osvešćivanja ljudi, Bog (energija nulte tačke) ima svest i on/ono je rekao da će da povuče svaku dušu koja se drzne da preuzme njegov posao ( da glumi ludilo)
Jedna era bolesti se završava, pitanje je samo da li će se zameniti novom bolešću ili će po prvi put da se dogodi ozdravljenje !
Ja sam optimista i verujem da ćemo mi (ljudi) uspeti da izvojemo pobedu do kraja i da će ambicije "velikog brata" splasnuti već 2012
Svet je sahranio komunizam, sahraniće i kapitalizam a posle njega neće imati šta da sahrani jer "sistema" više neće biti
Samo slobodan um !

Tu nema ni S od slobodnog uma, samo plemensko ropstvo.
Lupetas.

Back