Ako se raspadne Rusija nova vojna sila biće ...

Pa to ti se desava i u Ukrajini, gde će Rusi uzeti 4 teritorije.

Milošević je napao siptare, a Rusija Ukrajinu i tu je glavna razlika.
Nije Putin napao Ukrajinu nego je napao ciljeve u Ukrajini koji služe krvoždernom nacističkom režimu u Kijevu koji vodi rat istrebljenja protiv sopstvenih gradjana samo zato što ne pristaju da služe tom režimu i nacizmu.

Znaš ti dobro koga je napao i 1997 kome su se oduzimala dokumenta masovno, a tek od kraja 80-tih koliko je dole policija radila problema.

Stvorio se krug siptara koji su imali teroristicke pretenzije, nešto slično kao hamas.
Србија није никога напала, него је водила против терористичких и сепаратистилких група на Косову и Метохији. Те групе су шириле терор, насиље и чинили злочине првенствено над Србима, али и над Ромима и ,, нелојалним" Албанцима.

Дакле, то није био рат против било ког народа већ против терориста.
Верујем да подржаваш рат Израела против Хамаса?
Е па то смо исто и ми радили на Косову, борили се против терориста.

С том разликом, што је Израел починио масовне злочине над палестинским цивилима, као и да Газа није територија Израела, док је Косово саставни део Србије и тадашње СРЈ.

Znam, znam ne brini. Poznata mi je istorija ruskog porobljavanja desetina naroda širom Evrope i Azije. Uostalom jasno je da Rusija nije slučajno teritorijalno najveća zemlja na svetu.
Brm, brm, brrrmmm brm :klap:

Screenshot_2024-12-18-06-53-35-896-edit_com.miui.gallery.jpg

Nije Putin napao Ukrajinu nego je napao ciljeve u Ukrajini koji služe krvoždernom nacističkom režimu u Kijevu koji vodi rat istrebljenja protiv sopstvenih gradjana samo zato što ne pristaju da služe tom režimu i nacizmu.
Nije ni Hitler 1938 napao Sudetsku oblast nego je branio Nemačko življe koje je bilo nipodastavano od strane zlih Ceha...

Svako traži opravdanje, od male zemlje do planetarne sile, a to opravdanje im služi za unutrašnju upotrebu prvenstveno( pravdanje napada pred svojim narodom).

Pripajanje oblasti je takodje Putinov drug Hića primenio, sa anslusom odnosno pripajanjem Austrije.

Vi koji pozivate da napada Berlin, London, Pariz ponovo prizivate Hitlera, a ne shvatate da bilo koji napad Rusije dalje prema Evropi bi Srbiju zakatancio na duži period.

Znam, znam ne brini. Poznata mi je istorija ruskog porobljavanja desetina naroda širom Evrope i Azije. Uostalom jasno je da Rusija nije slučajno teritorijalno najveća zemlja na svetu.
Naravno da nije slučajno.Najjači su,imaju ONO nešto.Inače,nisu oni porobljavali,ti narodi žive zajedno sa Rusima.E,a pošto kažeš(tvrdiš) da znaš istoriju tog prostora,onda me čudi ovo što si napisao, jer oni nisu napali Ukrajinu,oni ratuju na SVOJOJ ZEMLJI.

Nije ni Hitler 1938 napao Sudetsku oblast nego je branio Nemačko življe koje je bilo nipodastavano od strane zlih Ceha...

Svako traži opravdanje, od male zemlje do planetarne sile, a to opravdanje im služi za unutrašnju upotrebu prvenstveno( pravdanje napada pred svojim narodom).

Pripajanje oblasti je takodje Putinov drug Hića primenio, sa anslusom odnosno pripajanjem Austrije.

Vi koji pozivate da napada Berlin, London, Pariz ponovo prizivate Hitlera, a ne shvatate da bilo koji napad Rusije dalje prema Evropi bi Srbiju zakatancio na duži period.
Nije tačno da je bilo ikakvog pripajanja teritorije.Došlo je do ujedinjenja Donjeckoluganske Republike i Republike Krim sa Ruskom Federacijom.I jedna i druga republika zadržale su specijalni status u okviru RF.

Potpuno je pogrešno vezivati svoju sudbinu za sudbinu Rusije i nije mi jasno zašto ro činiš. Takođe mi nije jasno zašto misliš da bi se raspad Rusije obavezno desio ako rat stane. Po tebi ispada da je jedini način za ruski opstanak da nastavi sa uništavanjem drugih zemalja.
Не везујем је ја. Везује је историја. Верованто да нас уопште неби било, да није постојала Русија. Зпад, ( цео запад је ОВК), и остале усташе би нас истребиле. Једини начин за опстанак Русије је побеа у рату против НАТО пакта, у Украини. Пораз Русије обавезно води у растакање. Тако је било и раније. На пример пораз Русије од Јапана, довео је до револуције. Она је умало избила одмах, али је одложена за 1918. годину. Шта имам ја да везујем опстанак Србије за Русију, ако се узме у обзир да смо окружени смртним непријатељима, највећи део времена наше историје.

24.marta 1999 urušen je evropski poredak koji je počivao na principu nepovredivosti granica.Taj princip je proklamovan i od strane UN ali su ga prihvatile odvojeno i sve evropske države članice KEBS-a a to su ako se ne varam sve države na evropskom kontinentu.
Okolnost da za zapadni svet ne postoje nikakva međunarodno pravna obavezujuća ograničenja i da je sila jedini faktor koji zapadni svet uvažava .jasno je stavila do znanja RF da bi se vremenom i sama RF mogla naći u poziciji žrtve agresivnog zapada
Dakle nije oružje u Evropi progovorilo 2022 nego 24.marta 1999 godine.I svi oni koji govore o ruskoj "agresiji" tu činjenicu treba da imajju na umu inače su krajnje nedosledni i promovišu odvratnu propagandu.

Moguće, ali ako Kina stvarno bude uzela deo Rusije i to onaj sibirski, bogat rudama onda će sve biti mnogo drugačije.

Kina uzima Tajvan i Juznu Koreju a onda i Filipine pride.

Jer po receima americkih admirala kinezi imaju danas 10 puta vise aviona i brodova od Amerike.

Ne postoji mogucnost da Amerika pobedi Kinu u ratu .

Amerika umire raspada se i nestaje

Ne bi , Srbi bi im usli u cmar kao sada Amerima pa kad sve prodje opet nazad u americki.

Back