Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 12.097
Š?Češka i Slovačka su odavno posebne države tako da tvoj odgovor nema veze s tim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Š?Češka i Slovačka su odavno posebne države tako da tvoj odgovor nema veze s tim.
Aj što su kukali, nego je država 2g posle pada sa petokrakom jurisala...Zapravo je Putin i pokrenuo agresiju sa očiglednom namerom da povrati SSSR i Varšavski pakt. Ne može da se pomiri s tim da toga više nema niti će biti.
Sećam se da su i ovde mnogi kukali zbog pada Berlinskog zida.
Ne kaže se POLICAJAC nego OKUPATOR.Napuštanje bi značio rat, za rat samo budala može biti...
Na ovom prostoru policajac js bitan, bez njega sukob bi bio neizbežan.
Nisu.Ne znaš istoriju tog prostora.Napali su Ukrajinu, a izgovore molim te preskoči. Ne zanimaju me.
Nije Putin napao Ukrajinu nego je napao ciljeve u Ukrajini koji služe krvoždernom nacističkom režimu u Kijevu koji vodi rat istrebljenja protiv sopstvenih gradjana samo zato što ne pristaju da služe tom režimu i nacizmu.Pa to ti se desava i u Ukrajini, gde će Rusi uzeti 4 teritorije.
Milošević je napao siptare, a Rusija Ukrajinu i tu je glavna razlika.
Znam, znam ne brini. Poznata mi je istorija ruskog porobljavanja desetina naroda širom Evrope i Azije. Uostalom jasno je da Rusija nije slučajno teritorijalno najveća zemlja na svetu.Nisu.Ne znaš istoriju tog prostora.
Србија није никога напала, него је водила против терористичких и сепаратистилких група на Косову и Метохији. Те групе су шириле терор, насиље и чинили злочине првенствено над Србима, али и над Ромима и ,, нелојалним" Албанцима.Znaš ti dobro koga je napao i 1997 kome su se oduzimala dokumenta masovno, a tek od kraja 80-tih koliko je dole policija radila problema.
Stvorio se krug siptara koji su imali teroristicke pretenzije, nešto slično kao hamas.
Brm, brm, brrrmmm brmZnam, znam ne brini. Poznata mi je istorija ruskog porobljavanja desetina naroda širom Evrope i Azije. Uostalom jasno je da Rusija nije slučajno teritorijalno najveća zemlja na svetu.
Чудним стицајем, након распада СССР, РФ је опет остала највећа земља на свету. И као да опет расте.Pa opet Rusija. Raspad Rusije bi najverovatnije značio separatizam nekih etničkih republika, druga opcija je strana okupcija.
Nije ni Hitler 1938 napao Sudetsku oblast nego je branio Nemačko življe koje je bilo nipodastavano od strane zlih Ceha...Nije Putin napao Ukrajinu nego je napao ciljeve u Ukrajini koji služe krvoždernom nacističkom režimu u Kijevu koji vodi rat istrebljenja protiv sopstvenih gradjana samo zato što ne pristaju da služe tom režimu i nacizmu.
Površinski da, u svim drugi pojmovima daleko od sile( vojno jesu 2 sila).Чудним стицајем, након распада СССР, РФ је опет остала највећа земља на свету. И као да опет расте.
Da raste raste (Krim pa dve otcepljenje ukrajinske republike pa ceo istok Ukrajine)Чудним стицајем, након распада СССР, РФ је опет остала највећа земља на свету. И као да опет расте.
Naravno da nije slučajno.Najjači su,imaju ONO nešto.Inače,nisu oni porobljavali,ti narodi žive zajedno sa Rusima.E,a pošto kažeš(tvrdiš) da znaš istoriju tog prostora,onda me čudi ovo što si napisao, jer oni nisu napali Ukrajinu,oni ratuju na SVOJOJ ZEMLJI.Znam, znam ne brini. Poznata mi je istorija ruskog porobljavanja desetina naroda širom Evrope i Azije. Uostalom jasno je da Rusija nije slučajno teritorijalno najveća zemlja na svetu.
Nije tačno da je bilo ikakvog pripajanja teritorije.Došlo je do ujedinjenja Donjeckoluganske Republike i Republike Krim sa Ruskom Federacijom.I jedna i druga republika zadržale su specijalni status u okviru RF.Nije ni Hitler 1938 napao Sudetsku oblast nego je branio Nemačko življe koje je bilo nipodastavano od strane zlih Ceha...
Svako traži opravdanje, od male zemlje do planetarne sile, a to opravdanje im služi za unutrašnju upotrebu prvenstveno( pravdanje napada pred svojim narodom).
Pripajanje oblasti je takodje Putinov drug Hića primenio, sa anslusom odnosno pripajanjem Austrije.
Vi koji pozivate da napada Berlin, London, Pariz ponovo prizivate Hitlera, a ne shvatate da bilo koji napad Rusije dalje prema Evropi bi Srbiju zakatancio na duži period.
Не везујем је ја. Везује је историја. Верованто да нас уопште неби било, да није постојала Русија. Зпад, ( цео запад је ОВК), и остале усташе би нас истребиле. Једини начин за опстанак Русије је побеа у рату против НАТО пакта, у Украини. Пораз Русије обавезно води у растакање. Тако је било и раније. На пример пораз Русије од Јапана, довео је до револуције. Она је умало избила одмах, али је одложена за 1918. годину. Шта имам ја да везујем опстанак Србије за Русију, ако се узме у обзир да смо окружени смртним непријатељима, највећи део времена наше историје.Potpuno je pogrešno vezivati svoju sudbinu za sudbinu Rusije i nije mi jasno zašto ro činiš. Takođe mi nije jasno zašto misliš da bi se raspad Rusije obavezno desio ako rat stane. Po tebi ispada da je jedini način za ruski opstanak da nastavi sa uništavanjem drugih zemalja.
Да ли знаш ко је на слици твог аватара.Ako ćemo o verovatnoćama raspada mnogo je veća verovatnoća je da će se raspasti EU koja ulazi u dugododišnju recesiju a već duže vreme primenjuje represivne metode održavanja neoliberalne elite na vlasti.
Наведи неке те Народе?Znam, znam ne brini. Poznata mi je istorija ruskog porobljavanja desetina naroda širom Evrope i Azije. Uostalom jasno je da Rusija nije slučajno teritorijalno najveća zemlja na svetu.
Moguće, ali ako Kina stvarno bude uzela deo Rusije i to onaj sibirski, bogat rudama onda će sve biti mnogo drugačije.Kazu ekonomisti da ce Indija u buducnosti biti broj 1.U ekonomiji ne i vojno. Na pitanje zasto ne Kina,odgovor Indija je kreativnija ima jace strucnjake ,po uticaju presisace i Izrael.
Tacno da to nije niko predvideo bar u siroj javnosti bilo je uvrezeno misljenje da je to nemoguce a zapad je strahvao da ce se jos neko prikljuciti SSSR-u a ipak se desilo.Apsolutno netačno. To niko nije govorio a u vezi SSSR-a. Dzaba sanjate raspad Rusije.
Ti i Putin preuzeli manir seosekog siledzije sa nozem u dzepu, zaboravili ste da sve gledaju i cuju oni koje trenutno ne intersuje sta Rusi rade u Ukrajini ili ne previse ali kada i njihovo selo bude ugrozeno reagovace itekako.Kako god obrneš ako se nešto desi tusiji isto ako ne i gore će zadesiti ostatak planete!
Moguće, ali ako Kina stvarno bude uzela deo Rusije i to onaj sibirski, bogat rudama onda će sve biti mnogo drugačije.
Ne bi , Srbi bi im usli u cmar kao sada Amerima pa kad sve prodje opet nazad u americki.Nije ni Hitler 1938 napao Sudetsku oblast nego je branio Nemačko življe koje je bilo nipodastavano od strane zlih Ceha...
Svako traži opravdanje, od male zemlje do planetarne sile, a to opravdanje im služi za unutrašnju upotrebu prvenstveno( pravdanje napada pred svojim narodom).
Pripajanje oblasti je takodje Putinov drug Hića primenio, sa anslusom odnosno pripajanjem Austrije.
Vi koji pozivate da napada Berlin, London, Pariz ponovo prizivate Hitlera, a ne shvatate da bilo koji napad Rusije dalje prema Evropi bi Srbiju zakatancio na duži period.