Ako SAD žele da zauzmu Grenland, NATO će morati da ga brani

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danska izdala naredjenje svojim vojnicima na Grenlandu da pucaju na americke vojnike cim ih vide!!!!!
Данци као да и даље живе у средњем веку. Или можда мисле да ће Амери дојахати на коњима са Дивљег запада.
Продаће Гренланд. Све друго било би погубно, јер Амери немају намеру да изгубе ни једног војника на терену.

Screenshot_20260108-180315~2.jpg

Površina Grenlanda 2166086 km 2

Površina Kosova 10.887 km 2

Bitno je da se polako zahuktava Kosovski princip..
nama to odgovara sem u slučaju svetskog rata.....

ako postane praksa da se otima silom to znači da i mi imamo pravo da povratimo Kosovo silom kad budemo dovoljno jaki za to ili kad budemo imali dovoljno jake saveznike

ako se pak unormale i vrate principu nepovredivosti međunarodno priznatih granica onda mi otvaramo pitanje toga da je kršenje našeg suvereniteta bilo prvo u nizu

nama to odgovara sem u slučaju svetskog rata.....

ako postane praksa da se otima silom to znači da i mi imamo pravo da povratimo Kosovo silom kad budemo dovoljno jaki za to ili kad budemo imali dovoljno jake saveznike

ako se pak unormale i vrate principu nepovredivosti međunarodno priznatih granica onda mi otvaramo pitanje toga da je kršenje našeg suvereniteta bilo prvo u nizu
Nema potrebe jer nakon ovog rata države više neće ni postojati. Ovde je bitan reciprocitet pa kome se isplati nek izvoli.

Nema potrebe jer nakon ovog rata države više neće ni postojati. Ovde je bitan reciprocitet pa kome se isplati nek izvoli.
mislim da je to i cilj elite...da se napravi jedan veliki rat koji neće dugo trajati, sa ograničenom upotrebom taktičkih nuklearki, posle čega će masa da zavapi da ne želi više ratove što će eliti omogućiti da naprave ono što su oduvek želeli - jednu svetsku državu... oni i sad vladaju većinom država preko svojih ljudi...kovid je to pokazao...ali da bi osigurali svoje pozicije treba im direktna vlast nad celim svetom u obliku jedinstvene svetske države...

Jasno...uvek su se ubacivali kao kukavičje jaje na svakom koraku koji se napravi u napred ali...neće biti ni te elite.
misliš pobiće ih Kinezi i Rusi po kućama kako sugeriše Lučić? Ne verujem, izbušili su oni i premrežili svojom agenturom davno i Kinu i Rusiju... kovid je pokazao da jedino Belorusija od svih zemalja na svetu nije pod kontrolom satanista globalista...

misliš pobiće ih Kinezi i Rusi po kućama kako sugeriše Lučić? Ne verujem, izbušili su oni i premrežili svojom agenturom davno i Kinu i Rusiju... kovid je pokazao da jedino Belorusija od svih zemalja na svetu nije pod kontrolom satanista globalista...
Ne, samo im treba oduzeti moć a njihova moć je novac. Za vreme kovida sam baš bio u Bjelorusiji i nisu bili imuni na tu podvalu čak su i prednjačili oko izolacije stranaca. Nisu bili gostoljubivi u početku ali može se reći da su se prvi otreznili od te prevare.

Ne, samo im treba oduzeti moć a njihova moć je novac. Za vreme kovida sam baš bio u Bjelorusiji i nisu bili imuni na tu podvalu čak su i prednjačili oko izolacije stranaca. Nisu bili gostoljubivi u početku ali može se reći da su se prvi otreznili od te prevare.
ko da im oduzme novac i kako? oni gospodare tajnim društvima a time i svim revolucijama...nema te organizovane snage koja bi mogla da im se suprotstavi...

Back