mario80
Stara legenda
- Poruka
- 94.751
Mislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ćeš da je uzimaš za mene onda je ok. HahaMislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države?![]()
pa nije u redu da ih trosis, ali nemas penziono, i zdravsteno, a trebaju ti, onda si ti ucenjen, tako da privatnik radi na crno zaposljavajuci te bez prijave, a ne ti, koji si cist moralnoMislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države?![]()
Cekaj malo...država nije u mogucnosti da ti ponudi zaposlenje?Mislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države?![]()
Odakle državi?Mislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države?![]()
Naravno da jeste OK ako ti te pare trebaju. E ako neMislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države?![]()
Samo 100€,zasto tako malo,Mislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države?![]()
ako si srbin ili hrvat to ti je 1/1 okMislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države?![]()
Toliko je valjda proporcionalno prosečnoj zaradi u srbiji?Samo 100€,zasto tako malo,![]()
Misliš li ti isto što i ja da je socijalna pomoć u stvari mesečna dividenda od državnog biznisa?Odakle državi?
To su naših 100 evra koje je država oduzela od nekoga ko je zaradio mnogo više, na ime poreza.
Ako si u poziciji da uzmeš smatraj to delom tvog dela plena.
Kako misliš da ti država ponudi zaposlenje?Mislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države?![]()
naprimer politicari.....72 godine........imaju penziju 2000 evra i plus primaju platu od 4000 evra za poso savetnika pri nekom ministarstvu....................Sto da ne.kada mogu na mnogo radnih mesta da zaposle penzionere i da jim daju i platu i penziju.
Nije u redu da radis na crno a pogotovo da uzimas sadaku.
Uzmi sve što ti život pruža.Mislim ako država nije u mogućnosti da mi ponudi zaposlenje preko svog servisa i postoji verovatnoća da se neko zaposli na crno, jel ok uzimati i 100 evra od države?![]()
Jel' to pravda.naprimer politicari.....72 godine........imaju penziju 2000 evra i plus primaju platu od 4000 evra za poso savetnika pri nekom ministarstvu....................
e, al baustelac mora sa 65 u penziju bez mogucnosti da dalje radi jer "treba da oslobadja radna mesta za mlade".
Jahanje socijalnog sistema je vekovna tradicionalna veština svih Srba, kako ovde u Srbiji, tako i u Evropi. U lokalnim sredinama je sramota da u razgovoru sa ljudima nemaš da ispričaš neku kombinaciju snalaženja i kako si prevario sistem. Što je bolja priča, to je veći ugled u društvu![]()