Ako prevarite

znaci da rezimiram..

super ti je veza/brak sta god..idealno je sve, super se slazete, funkcionisete, ali u jednom trenutku naleti lik od kog ovlazis u sekundi, ono, izvrne te iz cipela koliko ti je cucnuo i ti ces se razvesti, upropastiti sve sta si gidinama gradila sa idealnim muzem ili deckom da bi provela jednu noc sa covekom iz snova?
i nemoj sad.."uzdrzacu se"..neces..taj lik je lik tvojih snova, zelja..ono sta si oduvek mastala...nema uzdrzavanja.
Ovlazicu se samo ako me polije vodom.

Ne lupaj. Ako tako gledamo, isto važi i za ženu. Što bi onda postojali neki principi?

Sve je već odavno izmišljeno. Samo treba poštovati pravila.
Pravila koja ti je neko nametnuo, sta ako ja kao pojedinac smatram da je ispravno da budem sa mnogo zena, njima ako se nesvidja njiova stvar. Zena ne moze da bude sa mnogo muskaraca jer joj treba 9 meseci da rodi a ja cu za to vreme da napravim minimim 100+ dece ako zelim

znaci da rezimiram..

super ti je veza/brak sta god..idealno je sve, super se slazete, funkcionisete, ali u jednom trenutku naleti lik od kog ovlazis u sekundi, ono, izvrne te iz cipela koliko ti je cucnuo i ti ces se razvesti, upropastiti sve sta si gidinama gradila sa idealnim muzem ili deckom da bi provela jednu noc sa covekom iz snova?
i nemoj sad.."uzdrzacu se"..neces..taj lik je lik tvojih snova, zelja..ono sta si oduvek mastala...nema uzdrzavanja.
I ti stvarno misliš da bi neko razuman i normalan ugrozio sve što ima zarad nekoliko časova neke vrste “zabave”?
I napokon, i da se desi izazov, postoji kočnica, bar kod moralno ispravnih ljudi.

Ili postoji opcija prekid jedne veze, početak druge. Ali to ovde nije tema.

Varanje je nešto što niko ne bi trebalo da radi, jer ne radimo ono što ne želimo nama drugi da uradi?

Bar ja tako mislim.

I ti stvarno misliš da bi neko razuman i normalan ugrozio sve što ima zarad nekoliko časova neke vrste “zabave”?
I napokon, i da se desi izazov, postoji kočnica, bar kod moralno ispravnih ljudi.

Ili postoji opcija prekid jedne veze, početak druge. Ali to ovde nije tema.

Varanje je nešto što niko ne bi trebalo da radi, jer ne radimo ono što ne želimo nama drugi da uradi?

Bar ja tako mislim.
Karakter, al bas sam razmisljao, da li je zaista moguce odpreti se majstorima zavodjenja, bez obzira na pol. Jer cesto se zna cuti, to je bila, greska ne znam sta mi bi u tom trenutku.

Osoba koja oprosti prevaru je "više vredna" od osobe koja ju je prevarila. Hajde da kažem - plemenitija. Oprost je vrlina, a prevara je suprotnost, time je osoba koja oprašta "uzvišenija", bolja. Čovek.
Oprostiti ne znaci i vratiti se u takav odnos.
A da dodje do toga apsolutno me ne zanima da se takmicim s nekom amebom da mu dokazeM da sam bolja od njega.
Nek ide dalje

Oprostiti ne znaci i vratiti se u takav odnos.
A da dodje do toga apsolutno me ne zanima da se takmicim s nekom amebom da mu dokazeM da sam bolja od njega.
Nek ide dalje
Nije pitanje povratka u odnos, a ni takmičenja.
Možeš oprostiti, okrenuti se i otići. Važno je ono što ti osećaš, oslobođenje, tvoj mir.
Ne treba nikome ništa da dokazuješ već da nađeš svoj mir.

...osobu sa kojom ste i ona ustanovi da ste je prevarili, a voli vas,

da li biste je više ili manje poštovali i cenili nakon što vam oprosti?

Da li biste ponovili posle toga prethodnu praksu?
Nije mi se desilo, glupo je da pričam hipotetički?
Poštujem svakog ko me voli, usuprot svih mojih grešaka i falinki.
Oni su, nekako bolji ljudi od mene, jer i pored svega lošeg u meni vide neku lepotu, ili makar nadu ...

...osobu sa kojom ste i ona ustanovi da ste je prevarili, a voli vas,

da li biste je više ili manje poštovali i cenili nakon što vam oprosti?

Da li biste ponovili posle toga prethodnu praksu?
Ni jedno, ni drugo.
Kad se to ipak desi, najbolje je osobu ostaviti na miru. Prebolece vremenom,...zaboraviti verovatno neće. 😁
Svejedno, da li varaš ili si prevaren. Jedno je biti đubre, drugo je ostati "đubre na kvadrat".

Back