Ako prevarite

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...osobu sa kojom ste i ona ustanovi da ste je prevarili, a voli vas,

da li biste je više ili manje poštovali i cenili nakon što vam oprosti?

Da li biste ponovili posle toga prethodnu praksu?
ne varam. ako bi se to pak desilo to onda znači da sam tu prvu devojku prestao da volim i odmah bi joj rekao. varanje bi bilo kad bi se ja vratio kod te prve devojke u krevet i pretvarao se da je i dalje volim.

Kao imaš dve žene u opticaju pa jednu poštuješ manje a drugu više, to znači da ćeš ovu da prevariš dva puta a ovu prvu samo jednom?

Pa svako zna koliko nekog poštuje.

Ako ih obe taj neko laže znači da ne poštuje ni jednu. ako laže samo jednu onda nju ne poštuje. otkud znam, postavljam pitanje . Zanima me šta će ljudi da odgovore. A ja odoh da radim

'Парови' се разилазе за свакаве ствари ..

не иде им се на летовање на исто место .... неспоразими око заједничке добијене или ....уопште деце .. паре ...

Него да се вратимо на тему

Можда тактика око за зуб није лоша .. кармички круг да се затвори ?

Да она превари ? Кад хоће са ким хоће ?

Neobicno pitanje, da li bi ona postovala mene? Ako bi mi oprostila i presla preko toga, ako je ljubav obostrana, ja bih u zemlju propao od stods pred njom.
Znas kako kazu na engleskom? Once cheater, always a cheater.

Odgovor se nalazi u narodnim umotvorinama, proisteklim iz vekovnog zivotnog iskustva - Vuk dlaku menja, al' cud nikad. Postoje, svakako, izuzeci, ali taj procenat je negde u rangu dobitka 7. na lotou.

Pa svako zna koliko nekog poštuje.

Ako ih obe taj neko laže znači da ne poštuje ni jednu. ako laže samo jednu onda nju ne poštuje. otkud znam, postavljam pitanje . Zanima me šta će ljudi da odgovore. A ja odoh da radim
To je varalica. Kome takav tip treba?

A konfuzna ti je tema skroz?
Ko je koga prevario? :think:

Ajd’ kad završiš poso ti odgovori :lol:

ne varam. ako bi se to pak desilo to onda znači da sam tu prvu devojku prestao da volim i odmah bi joj rekao. varanje bi bilo kad bi se ja vratio kod te prve devojke u krevet i pretvarao se da je i dalje volim.
isto.
ok, pol je drugaciji
mada realno sex nije toliko bitan u celozivotnim odnosima..
realno nema pojma nisam u celozivotnom odnosu :zcepanje:

Ne bih dozvolila sebi da dođe do prevare.
Ne ide, svako svojim putem pa je slobodan da radi šta želi.
Ukoliko bi ipak došlo do toga, jer život ume da iznenadi nekad, sama bih priznala i prekinula tu vezu jer ne bih mogla da trpim da me osećaj krivice "jede".
Valjda bi se trebalo voditi onim da ne činiš što ne bi želeo da se tebi učini.

Its Complicated Story GIF by The Ringer

Negde podsevsno to dožive da je manje vredna, jer je prešla preko toga, i da će možda i naredni put da pređe preko toga. I onda ide tako kaskada..
Osoba koja oprosti prevaru je "više vredna" od osobe koja ju je prevarila. Hajde da kažem - plemenitija. Oprost je vrlina, a prevara je suprotnost, time je osoba koja oprašta "uzvišenija", bolja. Čovek.

jednostavno desila se neka hemija između dvoje , koji nisu u nekoj od zvaničnih verzija t z. veza , desilo se , i sigurno nije to bez uzroka , i gde je tu prevara , ne vidim prevaru u ovakvim slučahevima
a druga zvanična strana oprostila ili ne , to samo od njih zavisi
a da li se ceni više ili manje , msm isto , kao i pre toga

Back