- Poruka
- 138.401
Zasto postoji toliko religija i verskih zajednica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog je jedan, ali ima i opoziciju.Zasto postoji toliko religija i verskih zajednica?
zato što svaki petodimenzionalni identitet čuvar Matriksa misli da bi on bio sjajan Bog...mislim u koliko samo tih entiteta Indusi verujuZasto postoji toliko religija i verskih zajednica?
Ako bi krenuli od najstarije jednobozacke religije, judaizma, onda smo svi mi sektasi. Setila sam onog smesnog klipa kad Rowan Atkison glumi djavola, pa radi selekciju i nabraja ko sve ide kod njega u pakao: ubice, lopovi, ateisti, Francuzi i na kraju navede hriscane i kaze:“ I am so sorry to tell you, but Jews were right.“Zasto postoji toliko religija i verskih zajednica?
Ovo bi ti cak mogao da ustanovis zasto, kada bi to hteo?Zasto postoji toliko religija i verskih zajednica?
Pa ja ne mislim ni da je Hriscanstvo jednobozacko, imas trojstvo, sina Bozjeg, imas svetce, opet imas neku hijararhiju.Стари Грци су у неку руку били у праву,
постоји више богова
и хијерархијски су распоређени.
Како сам дошао до тога ?
Правилним схватањем речи Бог !
Бог је Творац, онај који нас је створио.
Е али и њега је неко створио, јел' тако ?
Наставите сами ..!
Neko dosao i izmislio da objasni svakodnevne prirodne pojaveZasto postoji toliko religija i verskih zajednica?

samo od anunakijaMi smo nastali od vanzemaljaca, a ima ih raznih!![]()
Pa njh trojica cine jedno Bozanstvo ne tri.Pa ja ne mislim ni da je Hriscanstvo jednobozacko, imas trojstvo, sina Bozjeg, imas svetce, opet imas neku hijararhiju.
Pitanje je:Mi smo nastali od vanzemaljaca, a ima ih raznih!![]()
a svi rade onako kako otac kaze pa makar se i ne slagali sa njimPa njh trojica cine jedno Bozanstvo ne tri.
Tvoja familija se sastoji iz vise osoba a jedna su famlija.
Interpretacija, u sustini svi su individuePa njh trojica cine jedno Bozanstvo ne tri.
Tvoja familija se sastoji iz vise osoba a jedna su famlija.
Kako jednu?
Drzava ima jednu vladu a ima ih mozda 100 njih i ne kazes da nije jedna vlada?
Zasto?
Ti i zena ste jedan brak a dvojica?
Kako to?
A svece na koje mislis Bog nigde nije dao.
Samo Bog je svet i vredan obozavanja.
Verni su samo posveceni.
Jovan 5,23 Da svi poštuju sina kao što oca poštuju. Ko ne poštuje sina ne poštuje oca koji ga je poslao.a svi rade onako kako otac kaze pa makar se i ne slagali sa njim
ako se nekom ne svidja, ode iz te familije i pocne da zivi sam pa i on osnuje svoju familiju...
isto kao i bogovi, ima ih raznih
Da individue ali cine li tvoja deca, zena i ti, jednu porodicu ili 4,5?Interpretacija, u sustini svi su individue![]()
Porodicu, i Zevs i Hera i njihova deca su porodica, u cemu je razlika... ako je Bog jedan nema sina coveka, duha svog i slicno. Tri u jedan, vec nije pravi monoteizam. A i Svetci su dodju nesto ko oaganski Bogovi nizeg ranga, pro tom Isus je bio covek, sto je on Bog, a neki isposnik, k neki kralj koljac Svetci, ljudski izumi.Da individue ali cine li tvoja deca, zena i ti, jednu porodicu ili 4,5?
Ti i zena ste dve individue ali jedan brak.
Ili pak dva braka?
Onda mibidgovori na pitanha?Porodicu, i Zevs i Hera i njihova deca su porodica, u cemu je razlika... ako je Bog jedan nema sina coveka, duha svog i slicno. Tri u jedan, vec nije pravi monoteizam. A i Svetci su dodju nesto ko oaganski Bogovi nizeg ranga, pro tom Isus je bio covek, sto je on Bog, a neki isposnik, k neki kralj koljac Svetci, ljudski izumi.
moze jedna moze 2 moze 3...Onda mibidgovori na pitanha?
Da li tvoja deca, zena i ti, jednu porodicu ili 4,5?
Ti i zena ste dve individue ali jedan brak.
Ili pak dva braka?
A kako se oni prezivaju?moze jedna moze 2 moze 3...
sin se ozeni dovede zenu, imaju dece... koliko je to porodica
i cerka moze da se uda i sa muzem zive kod svojih...
Problem je u nerazumevanju Hristove, Oceve i ulogemoze jedna moze 2 moze 3...
sin se ozeni dovede zenu, imaju dece... koliko je to porodica
i cerka moze da se uda i sa muzem zive kod svojih...