Ako pobedi maloumnička elita sa Zapada u Ukrajini šta onda?

Ako pobjedi Zapad možda Rusiji konačno svane.
Može da bude. Dešava se. Al ređe.

Eksplozija-Ukrajina-2 (1).jpg

Sa ovim lako zapaljivim loncima i letećim poklopcima teško da ćete pobediti ? :think:

Sodomija ti ne da mira?
Sve nam priznaj, tolerantni smo.

I nije "Ako pobijedi", nego "Kad pobijedi".
U istom takvom moralnom vhuncu ste bili i pre 80 godina ..pa nekako nije uspelo
Ko zna ,mozda bi bilo bolje za vas da je Firer pobedio ...bar bi zavrsili svoju tragediju u pecima

Mozda ce se san Snersona i njegovih ostvarit ..oni ce vladat svetom a Khurvati biti pobijeni do poslednjeg
bar jedan segment tog sveta bi bio bolji nego ovaj danasnji
ili kako ti kazes ne ako vec kad

Sodomija ti ne da mira?
Sve nam priznaj, tolerantni smo.

I nije "Ako pobijedi", nego "Kad pobijedi".
dron-rusija-lancet-kamikaza.jpg

Čekam Abramsa da mu ebem kevu!
Nosim 5 kg dvostruko kumulativnog eksploziva,
probijam svaki posrojeći oklop,
imam domet od 50 km,
sam biram metu kada dođem u zonu neprijatelja
Prioritetne mete su mi Abramsi, Leopardi, T72-jke, Čelendžeri, zatim poljske, američke, britanske i ostale kante
Razvijam brzinu do 120 km /h
Nikada ne promašujem
Zovu me Lancet 3.
Putin je prezadovoljan mojim učinkom na frontu, tako da će nas uskoro izlaziti 16.000 braće sa proizvodnih traka.
UUUURRRRAAAAAAAA!

Ако победе западњачки дегенерици мењаће вашој деци пол, интензивираће се исељавање српског народа из Србије и досељавање миграната из Азије, у наредних 30-так година ће нестати сви домицилни европски народи.

Prvi deo ti je tacan bratski, samo drugi deo nije. Ne vidim prostora za nikakav kompromis ni sa jedne strane bukvalno. Ciljevi su im dijametralno nepremostivi.

Ovo mi vise deluje na neki vise-decenijski rat "stalemate", osim ako Kina ne uleti na Tajvan, odvuce Zapadnu paznju i Rusija poentira u Ukrajini i zavrsi posao.

Детињасто у сваком смислу а поготово о "одвлачењу пажње" јер су само ресурси и домет пројекције силе у питању а никако намере и пажња.

Узгред, и хипстерско "буквално" не умањује сликовиту безизлазност запада

Ako pobedi maloumnička elita sa Zapada u Ukrajini šta onda? Fašizam? Opet robovlasničko uređenje? Sodomija na izvolte? Sme li Rusija uopšte da izgubi? Ne samo zbog sebe već zbog svih nas.
nece pobediti. na jednoj strani su oni , racunajuci i dlugomira, frtalja, komsiju................a na drugoj mi, slobodni svet, nas 8 milijardi sa kinom i rusijom.

Ako pobedi maloumnička elita sa Zapada u Ukrajini šta onda? Fašizam? Opet robovlasničko uređenje? Sodomija na izvolte? Sme li Rusija uopšte da izgubi? Ne samo zbog sebe već zbog svih nas.

Није то утакмица па да неко победи, пробуди се брате !
Неће ту бити победника, само јако пуно уништене имовине,
и превише погинулих Словена !

Путин мора на суд !

Back