Ako pobedi maloumnička elita sa Zapada u Ukrajini šta onda?

Ne padaju. Nisu padale ni kad je Amerika gubila ratove. Niko ne namerava da napadne Rusiju. Ona treba da se vrati u svoje međunarodno priznate granice i to je to.
Kako ti zamisljas rat protiv Rusije ? Jel to nebi bio na pocetku proksi rat uz pomoc korisne stoke ...prvo ocistiti Rusku dedovinu od Rusa ..pa polako korak po korak ici dalje ...finansiranje dzihadista i sve ostale lepote zapada
Reci kad su to vasim gospodarima granice bile vazne ?Secas se kako je Nulendica preuzela Ukrajinu ..jel onda neka granica bila vazna ? Ako ne da stvori poligon protiv Rusije zasto su uopste pravili "Arapsko "prolece u Ukrajini ...
Iskreno Hrvati jel se morate praviti toliko naivini ..a mi valjda znamo kakvi ste ?

Kako ti zamisljas rat protiv Rusije ? Jel to nebi bio na pocetku proksi rat uz pomoc korisne stoke ...prvo ocistiti Rusku dedovinu od Rusa ..pa polako korak po korak ici dalje ...finansiranje dzihadista i sve ostale lepote zapada
Reci kad su to vasim gospodarima granice bile vazne ?Secas se kako je Nulendica preuzela Ukrajinu ..jel onda neka granica bila vazna ? Ako ne da stvori poligon protiv Rusije zasto su uopste pravili "Arapsko "prolece u Ukrajini ...
Iskreno Hrvati jel se morate praviti toliko naivini ..a mi valjda znamo kakvi ste ?
Iskreno, nisam Hrvat, a jedini koji se pravi naivan si ti. Ukrajina nije nikakva ruska dedovina nego druga država, međunarodno priznata na ko koju je izvršena ruska agresija.

Iskreno, nisam Hrvat, a jedini koji se pravi naivan si ti. Ukrajina nije nikakva ruska dedovina nego druga država, međunarodno priznata na ko koju je izvršena ruska agresija.
Čim ih potučeš argumentima, pribegavaju poslednjem rešenju - nazovu te Hrvatom.

Kao ono kad je Sloba za vreme bombardovanja optuživao opoziciju da baca lokatore po Beogradu da bi američke rakete mogle da pogode ciljeve.

Invazija nakon sto je u drzavi Nulendica izvrsila puc i preuzela istu ?
Postavicu ti isto pitanje koje sam postavijo malopre na drugoj temi
Da sutra Titogorci kao Hrvatski proksi naprave puc u Beogradu i krenu rikat da sve Srpsko juzno od Vojvodine mora da se unisti bi li Srbi imali pravo reagovat

Čim ih potučeš argumentima, pribegavaju poslednjem rešenju - nazovu te Hrvatom.

Kao ono kad je Sloba za vreme bombardovanja optuživao opoziciju da baca lokatore po Beogradu da bi američke rakete mogle da pogode ciljeve.
JBG ..cim vidim da neko nema morala ili da je spreman da podrzava svaku glupost godpodara sa zapada praveci mentalne akrobacije ja mislim da je Hrvat

JBG ..cim vidim da neko nema morala ili da je spreman da podrzava svaku glupost godpodara sa zapada praveci mentalne akrobacije ja mislim da je Hrvat
Dobro, recimo da ti je to prva opcija.
Ali sem nje postoje i druge opcije.
Jedna od njih je da je taj neko inteligentniji od tebe i da vidi ono što takvi kao ti, oboleli od intelektualnog slepila, niste u stanju da vidite.

Invazija nakon sto je u drzavi Nulendica izvrsila puc i preuzela istu ?
Postavicu ti isto pitanje koje sam postavijo malopre na drugoj temi
Da sutra Titogorci kao Hrvatski proksi naprave puc u Beogradu i krenu rikat da sve Srpsko juzno od Vojvodine mora da se unisti bi li Srbi imali pravo reagovat
Kakvu će vlast imati druge države to je njihova stvar i Rusija nema pravo u to da se meša. I mani me s ruskim izgovorima jer ću te uvek podsećati da je i onaj švapski brka s istim okupirao Čehoslovačku i Poljsku.
Razmisli malo zašto su od takve Rusije pobegli svi koji su mogli.
Kakvi bre Titogorci??

Poslednja izmena:
Dobro, recimo da ti je to prva opcija.
Ali sem nje postoje i druge opcije.
Jedna od njih je da je taj neko inteligentniji od tebe i da vidi ono što takvi kao ti, oboleli od intelektualnog slepila, niste u stanju da vidite.
Intelektualno slepilo ne podrzavat manijake koji mastaju da uniste Slovene /sada Evropljane i promovise rezanje penisa malih decaka ...nazdravlje

Ako pobedi maloumnička elita sa Zapada u Ukrajini šta onda? Fašizam? Opet robovlasničko uređenje? Sodomija na izvolte? Sme li Rusija uopšte da izgubi? Ne samo zbog sebe već zbog svih nas.
Ako izgubi, nahebasmo svi listom.

Uteraće nas u tor, hraniti sintetičkim mesom, voćem i povrćem, kontrolisati nam kretanje, naplaćivaće nam vazduh i vodu naravno.

Izgladnjivaće nas i držati na lancu sve dok budu imali koristi.

Ali, obzirom na brzi tempo robotizacije, cenim da ćemo im postati "TEHNOLOŠKI VIŠAK" već za 5-10 godina.

...................................................................................................................................................

Ali, kako to da objasniš ovim ustaško-šiptarsko-muslimanskim botovima ovde, koji podržavaju stvaranje NACI- Ukrajine ? :think:

Kakvu će vlast imati druge države to je njihova stvar i Rusija nema pravo u to da se meša.
A Nulendica ima ? Dakle kad god Ameri naprave negde uspesno puc i kaze da neka populacija mora nestat sa odredjene teriotrije ta populacija mora nestat ? Nemaju nikakvo pravo da se bore za ono sta je njhovo

A sto se Ukrajinaca tice ..najblize poredjenje je sa nasim Crnogorcima ..sta je uradjeno Rusinima u Ukrajini to je uradjeno Crnogorcima od Hrvata
Imas istu situaciju ..Crnogorci ..oni "najzesci" preuzmu Beograd u pucu koji su organizovali Hrvati i krenu da unistavaju sve Srpski u Srbiji ..u tvom misljenju da li Srbi imaju pravo da se bore

A Nulendica ima ? Dakle kad god Ameri naprave negde uspesno puc i kaze da neka populacija mora nestat sa odredjene teriotrije ta populacija mora nestat ? Nemaju nikakvo pravo da se bore za ono sta je njhovo

A sto se Ukrajinaca tice ..najblize poredjenje je sa nasim Crnogorcima ..sta je uradjeno Rusinima u Ukrajini to je uradjeno Crnogorcima od Hrvata
Imas istu situaciju ..Crnogorci ..oni "najzesci" preuzmu Beograd u pucu koji su organizovali Hrvati i krenu da unistavaju sve Srpski u Srbiji ..u tvom misljenju da li Srbi imaju pravo da se bore
Ma kakva crna Nulendica. Janukovič je naredio da se puca na narod i desilo se slično kao u Rumuniji, s tom razlikom što je on uspeo da pobegne. Ali sve je to unutrašnja stvar Ukrajine ili Hoćeš reći da su Rusi imali pravo da upadnu u Rumuniju kad je zbačen Čaušesku?
Mani se izgovora. I neki ruski zvaničnici su priznali da je motiv za agresiju pljačka i to se vidi iz aviona.

Ma kakva crna Nulendica. Janukovič je naredio da se puca na narod i desilo se slično kao u Rumuniji, s tom razlikom što je on uspeo da pobegne. Ali sve je to unutrašnja stvar Ukrajine ili Hoćeš reći da su Rusi imali pravo da upadnu u Rumuniju kad je zbačen Čaušesku?
Mani se izgovora. I neki ruski zvaničnici su priznali da je motiv za agresiju pljačka i to se vidi iz aviona.
Ubijaju li svinje tamo kod vas u NDH-aziji ?
Jesu li vam zarazili pšenična polja sa čudnom crvenom gljivicom ove godine ?
Čujem da vam šalju i neke čudne uraganske "ćelije" ?

Pripremaju li vas za GLAD, vaši GOSPODARI ?

Ubijaju li svinje tamo kod vas u NDH-aziji ?
Jesu li vam zarazili pšenična polja sa čudnom crvenom gljivicom ove godine ?
Čujem da vam šalju i neke čudne uraganske "ćelije" ?

Pripremaju li vas za GLAD, vaši GOSPODARI ?
Opet si nešto pomešao. Ja živim u Srbiji. U Hrvatskoj nisam bio od rata i za sada nemam planove za putovanje u te krajeve.

Nije. Nema Hitlera na Zapadu ma koliko vi izmišljali. Niko nije napao Rusiju nego je ona napala druge.
Prvi put, FAŠIZAM je iznenadio Rusiju, pa je tu lakomislenost platila sa 20 miliona žrtava.

Ovog puta to vam nije prošlo, Rusi su napali prvi ?

A kraj ?

Zna se kako će se završiti FAŽIZAM KAPUT!

1645963140363.png

Back