J jednastvar Zainteresovan član Poruka 331 25.12.2005. u 12:50 - ako neko moze da mi pomogne oko Sid Meier`s Pirates #1 Ako neko moze da mi pomogne oko te igrice kako da je igram online??? dacu mu mail da mi napise,ono koji server i kako i shta treba da skinem...plz S
Ako neko moze da mi pomogne oko te igrice kako da je igram online??? dacu mu mail da mi napise,ono koji server i kako i shta treba da skinem...plz S
J jednastvar Zainteresovan član Poruka 331 26.12.2005. u 19:16 - ako neko moze da mi pomogne oko Sid Meier`s Pirates #2 ili oko age of empires 2 na netu S
Master_Chief Veoma poznat Poruka 11.747 27.12.2005. u 14:19 - ako neko moze da mi pomogne oko Sid Meier`s Pirates #3 jednastvar: ili oko age of empires 2 na netu S Kliknite za proširenje... AOE2 mislim da niko ne igra online vishe...ko zna dal uopste i postoje serveri...
jednastvar: ili oko age of empires 2 na netu S Kliknite za proširenje... AOE2 mislim da niko ne igra online vishe...ko zna dal uopste i postoje serveri...
-|The MilkMan|- Primećen član Poruka 834 27.12.2005. u 15:12 - ako neko moze da mi pomogne oko Sid Meier`s Pirates #4 jednastvar: ili oko age of empires 2 na netu S Kliknite za proširenje... Mogu da te ptam neshto???Shta tje ti ovo S dole??? S
jednastvar: ili oko age of empires 2 na netu S Kliknite za proširenje... Mogu da te ptam neshto???Shta tje ti ovo S dole??? S
J jednastvar Zainteresovan član Poruka 331 28.12.2005. u 16:26 - ako neko moze da mi pomogne oko Sid Meier`s Pirates #5 to ti je moj zashtitni znak ) S