Ako ne zna da organizuje dejt...

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S druge strane, normalno je i ako želiš da provedeš vreme sa njom da joj predložiš nešto konkretno što bi voleo da radite. Pozoveš je da idete tamo i tamo.

To klupa i parkić i šetnja možeš kada ste klinci, odrasli ljudi sednu negde, jedu, idu na koncert, bioskop, pozorište itd.. Predložiš par stvari. Ako joj se ništa od toga ne svidi neka ona predloži.

I ovo što kaže Napokon da li je u pitanju dejt kada ste se već smuvali ili prvo vidjanje? Za prvo viđanje najbolje je ručak ili piće negde, da se može razgovarati, upoznati se
Govorimo pre smuvavanja. Kad je smuvana tad je vodim prvo u krevet, a posle toga je barena i mogu sa njom gde hoću 🤣

A tebi neki momak da se svidi ne bi išla u šetnju sa njim nego bi ga odjebala jer nije ručak?

Govorimo pre smuvavanja. Kad je smuvana tad je vodim prvo u krevet, a posle toga je barena i mogu sa njom gde hoću 🤣

A tebi neki momak da se svidi ne bi išla u šetnju sa njim nego bi ga odjebala jer nije ručak?

Imala sam i ja trasu po Keju :rotf: , blizu živim pa mi je Dunav na dohvat ruke.

Ali uvek posle šetnje (ili bez šetnje) volim da sednem negde, da vidim kako ću se osećati pored te osobe kada se ništa ne radi, samo sedi pored, da li će mi biti prijatno ili će mi biti dosadno ili napeto itd

Poenta je da valjda i ti vidiš da li ona tebi odgovara, a ne samo da se trudiš da ostaviš utisak (ne mislim samo ti)
Ja uglavnom pre sastanka znam da li mi odgovara. Na sastanku mora bas nešto debelo da zajebe da bi se diskreditovala. Obično sam je negde pre video i znam da li mi se bude sa njom ili ne.

A ako je baš prvi prvi sastanak i ne znamo ništa jedno o drugom naravno da i ja treba da vidim kakva je ona.

Pa previse se znacaja daje tom sastanku, vidjanju. Zato ga i zovem vidjanje a ne dejt ili sta vec posli smo idemo icicemo.
Sto je nisi pitao koji su to tvoji planovi prema meni kad ubacujes proceduru? Jel idemo posle da upoznamo tvoje?
Neće ona proceduru, nego da od prvog dejta ti budeš neko ko se dokazuje, a ona neko ko te "ocenjuje". I to podržava ooogroman broj žena. Zato sam i postavio temu da vidim mišljenja.

Drugo, da mi neko organizuje dejt. Da li ta osoba učestvuje u dejtu ili je posmatrač?

Treće, da ti dam a ti moliš, valjda i ona dobije taj k nekako.

ta osoba je samo posmatrač slično kao oni koji vole svoju ženu da gledaju kada je drugi khmišeee

naravno dobije ga u celofanu novog neotpakovanog i onda treba da uradi anboksing i sve to da snimi za jutjub ili neku drugu platformu

Voleo bih da čujem vaše stavove u vezi sledeće pojave.

U poslednje vreme sve više viđam komentare:

"ako ne zna da organizuje dejt, kako će da mi organizuje život"

i sa takvima žene neće da ulaze ni u kakvu komunikaciju.

Kao prvo, šta ja imam da ti organizujem život, organizovaćemo ga zajedno jer ulazimo u zajednicu gde se sve radi zajedno. Žena treba da ima stav i da ravnopravno učestvuje u donošenju odluka, a ne da bude slika bez tona.

Kao drugo, ovom izjavom automatski stavljaš do znanja da si gluplja čim odmah hoćeš da ti neko organizuje život. Organizujte ga zajedno, čim ste zajedno znači da ste i sličnin intelektualnih sposobnosti.

I ono kao, čim me pita gde ćemo za dejt, neću ni da idem sa njim. Šta je tu strašno da pitam gde ćemo? Jel ja gledam u pasulj da znam šta ti se sviđa i gde voliš da ideš? Da se ja pitam išli bismo na placeve da gledamo auta jer je to meni zanimljivo na primer. Zato reci gde ti prija i idemo tamo.
Neces ti **cke videti skoro.

Naravno da učestvuje. Učestvuju obe. Ali fora je što se promoviše da muškarac sve organizuje i da samo pokupi ženu bez da je pita išta nego samo na gotovo. Ok je i to, ali nije diskreditujuća stvar da se dogovorimo, a ne ja da budem neki organizator, a ona nemi posmatrač.
Nije meni problem to, čak bi mi bilo i zanimljivo da organizujem, ali nisu mi privlačne žene koje nemaju stav. A i glupo je, valjda smo zajedno u svemu
А замисли ти све организујеш а њој се не свиди? 😆😆😆

eto ideje za novi posao: organizator dejtova... z:D :zcool:
Да, неко ће да смисли боље од мене где ја желим да идем? Смешно. Сећам се сцене из неког тупавог амер. филма, причају девојке: одведе те на вечеру, ти одабереш најскупље јело и не такнеш га, тј. не поједеш. То је ваљда доказ њему колико је вредна. Да сам ја мушкарац, увредила би ме таквим понашањем.

Да, неко ће да смисли боље од мене где ја желим да идем? Смешно. Сећам се сцене из неког тупавог амер. филма, причају девојке: одведе те на вечеру, ти одабереш најскупље јело и не такнеш га, тј. не поједеш. То је ваљда доказ њему колико је вредна. Да сам ја мушкарац, увредила би ме таквим понашањем.
ma ajde tip, nego kelner...:cool::lol:

Nije to neka nova pojava, to je staro kavaljerstvo. Nova pojava je stav muskaraca (ne vašom krivicom doduše) da se oni ponašaju kao princeze. Mislim da muškarac treba da inicira prvi dejt i organizaciju istog. Okej je da izrazim kasnije želje i da se skupa dogovaramo ali prvi dejt je tvoja power point prezentacija, realno.

Mene da dečko na prvi dejt odvede na placeve da gledamo auta, ja bi bila oduševljena. Osim što je originalno, isto je i opušteno i najbolje ćemo se upoznati kada posmatramo i komentarišemo okolinu, još ako se desi neka smješna situacija još bolje, to je baš zabavan dejt. Želim da me odvede tamo gdje njemu prija za početak, da vidim šta je to što mu prija.. Kasnije se može i sve i ništa.

Takođe me kopka, zašto se kaže "žena mu je dala"? Ispada kao da smo mi neki prosjaci i da se ona kao smilovala da mu da. Kao da je ženski polni organ mnogo vredniji od muškog. Valjda podjednako želimo da radimo to, a ne da se jedno smiluje da "da".

Pa jeste mnogo vrjedniji, čisto zbog tržišta, ponude i potražnje jer je to ono što određuje cijenu (vrijednost diskutabilno) proizvoda. Do minđe je teže doći samim tim joj raste rejting, dok vi javnim i jedvačekanim eksponiranjem svojih ćuna ste im oborili vrijednost.. otvoriš inbox i probereš.. tu ste sami krivi.

Ne znam da li se razumemo, ali nisi ti meni ništa uradila. Uradio sam i ja tebi, valjda si i ti imala isto jaku želju da uradiš to sa mnom. Zašto se onda smatra da je žena "učinila" muškarcu? :D

Žena je učinila upravo tom muškarcu jer je mogla sigurno da bira.. bar za to ne manjka..

Naravno da učestvuje. Učestvuju obe. Ali fora je što se promoviše da muškarac sve organizuje i da samo pokupi ženu bez da je pita išta nego samo na gotovo. Ok je i to, ali nije diskreditujuća stvar da se dogovorimo, a ne ja da budem neki organizator, a ona nemi posmatrač.
Nije meni problem to, čak bi mi bilo i zanimljivo da organizujem, ali nisu mi privlačne žene koje nemaju stav. A i glupo je, valjda smo zajedno u svemu

To ne znači da nemam stav, jednostavno volim da me se tetoši i pruži pažnja, da me učiniš ili pokažeš koliko ti vrijedim. Sve dok se muškarac trudi oko mene, trudiću se i ja oko nas.

Back