Ako ne bude popisa stanovništva u BiH, biće u RS

gost 191696

Elita
Poruka
16.691
Ako ne bude popisa stanovništva u BiH, biće u RS
"Ako vidimo da ovakav zakon na nivou BiH nije moguć, mi ćemo uraditi popis na nivou RS 2011. godine. Neki su rekli da to nije ono što traži Evropa, ali mi ćemo to uraditi, pa ako se nekom ne sviđa, neka te podatke ni ne uzima", rekao je Dodik.
http://www.nezavisne.com/dogadjaji/...bude-popisa-stanovnistva-u-BiH-bice-u-RS.html
dakle, sve je jasno. dosta je vise opstrukcije harisa silajdzica i fanatika u sarajevu koji misle da ce laz ako jos malo potraje biti istina. mislim jel sramota utvrditi da ima 4% srba u federaciji ili 15% bosnjaka u rs? nije, nego se malo kosi sa slikom koju godinama odasilju unitaristi. to je problem
 
Koji su to argumenti koji će donijeti dobro RS-u ako napravi popis?

A..koji ste vi necivilizovan narod koji odbija i popis kao osnov svakog drustva i drzave? :eek: Tako smo mi mogli da odbijamo popis posle ww2,jer je Tito preselio Licane u Vojvodinu..zabranio povratak Srba na Kosovo..

Sta vi uopste mislite da cete time da dobijete? Da jednu laz prolongirate u nedogled? Pa..sve mora jednom da se sazna..pa i to koliko vas stvarno ima..:cool:
 
Dobrovoljno su se iselili.

Ma niko se ne iseljava kolektivno na dobrovoljnoj bazi. Sto se tice popisa,on ce pokazati da vise nema Bosnjaka u Podrinju i vecim gradovima RS u onoj meri kao pre 1992.,ali ce pokazati i to koliko je Srba iz Federacije i Hrvatske pronaslo utociste u RS. Sve ovo navedeno posledica je etnickog ciscenja.
 
Poslednja izmena:

Back
Top