Ako muž i žena zajedno izađu a žena se prva uhvati za novčanik to znači da...

OK, ako je zbog toga,.. ja se izvinjavam na svojim zlim mislima,..

ali si ti izgubio jednog sagovornika, koji nije licemer - u svim svojim temama.
Jasno je tebi sve, ... znam,.. (Ja se na tvom mestu ne bih "vadio" :) - neću ti više odgovarati ni ovde ni bilo gde).
Ne znam stvarno šta ti se mota po glavi u vezi tvog posta ili uopšte? Bilo kako bilo, nikakve zle namere sa moje strane.

Ako muž i žena (ili ozbiljan par) zajedno izađu a žena se prva uhvati za novčanik da plati ceh to znači da ona želi da dominira.
Ne?

Pogledajte prilog 1461080

Nekad ja nekad on

Mislim radim za pare a ne za kamenje i nisam škrta

Odlučite se šta zelite ako vi konstanto plaćate kukate da je prehranjujete ako ona placa želi da dominira ?

Ako je reč o dvoje ljudi koji su u braku, potpuno je nebitno ko će da plati račun.
Osim ako žena nije invalid ili joj je zabranjeno da radi(invalid level 2), pa je muž odgaja kao dete.
Па и у озбиљној вези није битно такође, бар мени није било битно.

Сада ће ме @Paula i @Alter_Ego_ питати шта је то озбиљна веза. :)

Dama je nesto poput sarenog papagaja u nekom boho ukrasenom kavezu, doprinosi estetici gajbe. Ume i da prica.
Poli zeli kreker?
Mada ja nemam problem ni sa time, samo da se razumemo. Dakle furnifilija na pr. Moze da stoji ukrasena u cosku i da ima lampu na glavi i kad pljasnem rukom, ona se ukljuci. Opet pljasem iskljuci..
Pljas ima svetlo, pljas nema, pljas pljas pljas weeeeee
Jbga jeste i nase drustvo picolozacko (pardon na izrazu) a i dobro je za eksploataciju, pa se i dalje odrzavaju ti dama/dzentlmeni maniri po restoranima i ostaloj ugostiteljskoj industriji jer je idealan nacin da papanu ocajnom za pichku izvuces pare iz dzepa na konto: zar ne bi izdvojio pare za 'vaku damu?
Kuonobar, donesite najskuplje s menija. Jednom se tjivi jbga

Dama je nesto poput sarenog papagaja u nekom boho ukrasenom kavezu, doprinosi estetici gajbe. Ume i da prica.
Poli zeli kreker?
Mada ja nemam problem ni sa time, samo da se razumemo. Dakle furnifilija na pr. Moze da stoji ukrasena u cosku i da ima lampu na glavi i kad pljasnem rukom, ona se ukljuci. Opet pljasem iskljuci..
Pljas ima svetlo, pljas nema, pljas pljas pljas weeeeee
Jbga jeste i nase drustvo picolozacko (pardon na izrazu) a i dobro je za eksploataciju, pa se i dalje odrzavaju ti dama/dzentlmeni maniri po restoranima i ostaloj ugostiteljskoj industriji jer je idealan nacin da papanu ocajnom za pichku izvuces pare iz dzepa na konto: zar ne bi izdvojio pare za 'vaku damu?
Kuonobar, donesite najskuplje s menija. Jednom se tjivi jbga
ništa nisi pogodio

Ok zenu/devojku s kojom si u vezi, odnosu, treba izvesti na klopu s vremena na vreme. I tu pokazi manire, ali to je tvoja zenska. Thapio si je i time joj pokazujes tvoju sposbnost da se oceses o drustco i plivas iako nema smisla. Napravicemo smisqo od toga. Doduse ako zasluzuje- podrazumeva se. Napravi joj da se oseti kao biser. Jedinstven, tvoj.

Back