Ako muž i žena zajedno izađu a žena se prva uhvati za novčanik to znači da...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
63.411
Ako muž i žena (ili ozbiljan par) zajedno izađu a žena se prva uhvati za novčanik da plati ceh to znači da ona želi da dominira.
Ne?

1702154021567.png
 
Ako muž i žena (ili ozbiljan par) zajedno izađu a žena se prva uhvati za novčanik da plati ceh to znači da ona želi da dominira.
Ne?

Pogledajte prilog 1461080
Ne valja kad sama plati ne valja kada ne plati onda je sponzoruša. Ako daje svima omda je fuksa ako ne daje umislila je da je svetica. Da se čovek ne rodi kao žena iskreno.
 
Ravnopravnost. Nek plati i ona neki put.
Al necemo cepidlaciti i pratiti ko ce kad platiti.

Ja sam navikao da se ljudi pobiju ko ce da plati sa sve fizickim izrazima u smislu guranja i blokiranja onog drugog da plati, i to uz opstu ravnopravnost u kojoj ucestvuju svi ukljuciv zene i decu.

:rotf:
 
Volim da platim i u muškom društvu više častim, ali nisam pretplatnik,..
Sa damom isto volim da reklamiram te džentlmenske štoseve,.. galantnosti... Ako se dama prva hvata za novčanik, želi da pokaže da nije "sponzoruša". Najčešće to bude - radi reda -
Ako insistira (ima razloga da časti) ne raspravljam se.
 
Poslednja izmena:
Zašto? Možda je bilo pre 30 godina ali ako su se žene busale Klarom Cetkin i zahtevale ravnopravnost sada - voila!

Eto, ja želim nekada da platim račun, piće, klopa, karte (pozorište, koncert, bioskop)... Možda jer je to nešto bila moja ideja, možda sam izgubila opkladu, možda želim nekome da ulepšam dan, možda želim nešto da proslavimo, možda su u šumi... eto, naprosto hoću. Prijatnije se osećam, nekako... ne znam, nezavisno možda
 

Back
Top