Милан 1977
Zainteresovan član
- Poruka
- 317
Ма све ми ти знашTako'e,...jer ste svi mekušci, žena je uvek glavna. Ili bar tamo gde treba.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма све ми ти знашTako'e,...jer ste svi mekušci, žena je uvek glavna. Ili bar tamo gde treba.
Ako ženi ne dopuštiš da bude glavna tamo gde treba, nećeš je ni imati, kasnije ni zadržati. To je ultimativna ili istorijska činjenica,...zato se brak kao institucija, održao uprkos svemu. Nisam ja ni mnogo pametna, niti sam šta novo izmislila. Nego,...teme su vam kao da živite u Disneyland-u.Ма све ми ти знаш
Моји родитељи су у браку 51 годину већAko ženi ne dopuštiš da bude glavna tamo gde treba, nećeš je ni imati, kasnije ni zadržati. To je ultimativna ili istorijska činjenica,...zato se brak kao institucija, održao uprkos svemu. Nisam ja ni mnogo pametna, niti sam šta novo izmislila. Nego,...teme su vam kao da živite u Disneyland-u.
Ne treba ti pamet, da bi bio u braku, samo razum i malo sreće.
Pa ovo je bas ono konvencionalno, ka da zivimo na planini dje sam ja rodjen hahaha.Ako muškarac sve povlašćuje ženi da li je on
1. Šonja
2. Luzer
3. Paćenik
4. Zaljubljen
5. Izgubljen
6. Obnevideo
7. Omađijan
8. Pao s Marsa
Sasvim si u pravu. Vecina muskaraca bolje da shvati na vrijeme da su zene bolje organizovane i da imaju paznju za svake detalje , formalnosti i sl. I najbitnije stede svoje pare a trose tudje. Zato savjet za mladje. Moras da krijes koliko zaradjujes i stalno kukaj da nemas ali to sto prijavis daj zeni na rqspolaganje i nek se ona pita za svaki dinar. A ako nesto pozeli al kaze nema se para, idi odmah i reci ej uzmi ti to, uzecu ja ekstra smjene ili dodatni posao (i idi setaj za to vrijeme dodatnog posla). Ali ultimatum je da budzet radi zena i da ako investiras ona bude ukljucena jer zene nekako prirodno znaju da motivisu muskarca .Ako ženi ne dopuštiš da bude glavna tamo gde treba, nećeš je ni imati
mentalni bolesniciA kako se zovu oni muškarci koji nisu ni svesni da povlađuju svojim ženama ?
Nije peoblem da zena bude glavna, ona je stub porodice, al svaki miskarac voli dominantno da se oseca, makar i u laziTako'e,...jer ste svi mekušci, žena je uvek glavna. Ili bar tamo gde treba.
Типично херцеговачко напрдивањеNije peoblem da zena bude glavna, ona je stub porodice, al svaki miskarac voli dominantno da se oseca, makar i u lazi
Jasta bolanТипично херцеговачко напрдивање
Кад сам видио коментар, извалио сам се са столице од смијањаJasta bolan
Šta onda,...seren.ate ( nije vam kao jasno)?Nije peoblem da zena bude glavna, ona je stub porodice, al svaki miskarac voli dominantno da se oseca, makar i u lazi
Дакле, ваљам се од смијања због ваших коментараŠta onda,...seren.ate ( nije vam kao jasno)?
*Повлађујеpovlašćuje
Manipulacija ne s .. dam , meni zensko ne moze da komanduje, ako udovoljavam to je znak moje dobre volje, ili nagrada za nesto ili jednostavno sam srecan pa delim, zbog ko zna cega, a na jeftine zenske manipulacije ne padam, cak mislim da sam mnogo manipulativniji, da hocu, kad i ako.Šta onda,...seren.ate ( nije vam kao jasno)?
Ni jedna žena ne voli da komanduje u kući! To je samo još jedan od mitova i ništa više. Jedino ukoliko ne mora ili nije prinuđena. Nego,....glave su vam prepune stereotipa o ženama.Manipulacija ne s .. dam , meni zensko ne moze da komanduje, ako udovoljavam to je znak moje dobre volje, ili nagrada za nesto ili jednostavno sam srecan pa delim, zbog ko zna cega, a na jeftine zenske manipulacije ne padam, cak mislim da sam mnogo manipulativniji, da hocu, kad i ako.
Pricam o prosecnom musko zenskom odnosu.
Drugo, to sto sam ljubazan, fin, nezan i sto dajem komplimente i zelim da ucinim drugo stranu srecnom, da izmamim osmeh, radost npr, znaci da sam romantican, emotivan i kulturanpozotivan itd A ne slab, kao sto mnoge nebitne osobe vole da protumace pogresno, jer ako nisi sirovina sto prdi, psuje i podriguje nisi musko. Balkan sta da kazem.
Zato ja imam svoje metode igranja emocijama.
I pos 3 u braku nisam bio la ne znam, ali mislim zaista da zena jeste stub porodice, majka, glas razuma, organizator. Tu dominirate, i nije vam lako.
Повлађује, koren reči vlada=demokratski izabrano*Повлађује