Ako muškarac sve povlašćuje ženi da li je on...

Ako muškarac sve povlašćuje ženi da li je on

• Šonja

glasova: 6 40,0%
  • Luzer

glasova: 2 13,3%
  • Paćenik

• Zaljubljen

glasova: 1 6,7%
  • Izgubljen

glasova: 3 20,0%
  • Obnevideo

• Omađijan

glasova: 5 33,3%
  • Pao s Marsa

glasova: 1 6,7%
  • nešto drugo što nije izlistano

glasova: 4 26,7%

• Ukupno glasova
    15
Ako je muškarac takav žena će da izgubi privlačnost prema njemu. Mora da postoji jasna muška i ženska energija i razmena u vezi, inače dolazi do sindroma u kom ti nekadašnji muškarac postane kao drug ili brat.

Žene se pale na izazov, avanturu, čvrstinu pomešanu sa bliskošću. Ako toga nema, ako je muškarac njanjav, najebo je u startu

Postoji to sa nadmetanjem i energijama, ebiga zena je animalna...
Ali bih voleo kad je pametna da joj povladjujem...to je vise dajes prednost necem pametnom....i zajednickom...
Ali sreca te su Srpske zene mahom pune gluposti , cak i kad su pametne u nekim stvarima, pa se retko desava da dolazim u situaciju da stalno povladjujem zeni, a voleo bih nije da nije....

Inteligentnije zene odustanu od inteligencije i kazu bicemo samo pametnije, ebes inteligenciju , i onda vise nema tu povladjivanja...pamet je za sebe...

Sto bi rekli savremeni muskarci , srecan si ako nije luda.....sve ostalo se moze trpeti..
Stvarno je neverovatna degradaciju ljudskog roda ....samim tim i dela zenske licnosti...

Ako je muškarac takav žena će da izgubi privlačnost prema njemu. Mora da postoji jasna muška i ženska energija i razmena u vezi, inače dolazi do sindroma u kom ti nekadašnji muškarac postane kao drug ili brat.

Žene se pale na izazov, avanturu, čvrstinu pomešanu sa bliskošću. Ako toga nema, ako je muškarac njanjav, najebo je u startu
Jeste zene dobrog gaze a loseg paze. To im je u prirodi. Vidim to i u mom okruzenju prijatelja.

P(L)aćenik. Šalu na stranu, nema povladjivanja, čim povladjuješ gubiš svoje ja, ko te prihvati takvog kakav si to je to.
Drugo, žena treba da povladjuje a ne muško, kome se god to svidjalo ili ne, muškarac vodi žena prati, što ne znači da žena nema svoju ukogu i svoje sposobnosti da dodje do cilja. Al muška energija je dominantna, mačo, testosteronski odlučujuća. I ako je tako hiljadama godina, nema to sta da se menja, muskarci su mekusci danas tacno, al nisu ni zene sta su bile

I ja to smatram velikom privilegijom žena, jer muškarac mora da ima svoje JA, sto je prirodbo evolucijski, zastitnik porodice, onaj koji donosi hranu itd… a žena hoće-neće, a po tome makar i podsvesno bira, osim ako nema nista drugo daj sta das, zadnji voz. A nije svaki muškarac predrosredjen da bude alfa ili moderni tip sigma mužijak, mnogi su beta, aka nepoželjni.

Naravno ima i drugih slucajeva al to su soecificni tipovi licnosti sa obe strane.

I ja to smatram velikom privilegijom žena, jer muškarac mora da ima svoje JA, sto je prirodbo evolucijski, zastitnik porodice, onaj koji donosi hranu itd… a žena hoće-neće, a po tome makar i podsvesno bira, osim ako nema nista drugo daj sta das, zadnji voz. A nije svaki muškarac predrosredjen da bude alfa ili moderni tip sigma mužijak, mnogi su beta, aka nepoželjni.

Naravno ima i drugih slucajeva al to su soecificni tipovi licnosti sa obe strane.
Брато, мушкарац је мекушац и домазет ако дозволи жени да командује :kez: :kez: :kez:

Back