Krmenadlica
Primećen član
- Poruka
- 952
macka je dole.pronasao samza 8 do 10 sekundi sve
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
macka je dole.pronasao samza 8 do 10 sekundi sve
Mačke se najpre primete, prvobitno sam razumela da se traže ljudi i pas, a ne ljudi i mačke.macka je dole.pronasao samza 8 do 10 sekundi sve
Ma 'ajde!Ne trazi se pas.napisao je ljude i macka!
Krmenadlica je genije!
pa sto nisi nasao i pokazao?Nije toliko tesko
tek sad vidim da je odavno pronadjena.pre 20 minuta video slikuMa 'ajde!
Ja nadjem uglavnom ono sto ne trebaMačke se najpre primete, prvobitno sam razumela da se traže ljudi i pas, a ne ljudi i mačke.
Ko zna zašto je to dobroJa nadjem uglavnom ono sto ne treba
našao
Duki lu je pokazao pa nisam obracao paznjupa sto nisi nasao i pokazao?
Nisi dobro videla, dve mačke su, imaš u mom postu u spojleruDuki lu je pokazao pa nisam obracao paznju
Al sad vidim da je pogresio, ljudi su u redu al je macka dole desno bas ispod gume
Da, stavio si u spojler. I ja sam video.Nisi dobro videla, dve mačke su, imaš u mom postu u spojleru
Eto, samo ona nije, argumentovanoDa, stavio si u spojler. I ja sam video.
OVo ispod bas ne lici na macku, mislim lici al nema dusuNisi dobro videla, dve mačke su, imaš u mom postu u spojleru
Nema hoćeš-nećeš. Pokloni nekome!Ne hvala, ne vozim nemačke kante. Ali gorivo ću zadržati
Ma bravo, pronađeno nakon 4 sata!macka je dole.pronasao samza 8 do 10 sekundi sve
lakoverni idiot sa viskom vremenaЈа нашао седморо људи (три мушкарца, две жене, дечак и девојчица), две мачке и пса. Шта сам онда ја?
Ne hvala, ne vozim nemačke kante. Ali gorivo ću zadržati
pa dobro ja nisam ni gledao da li je nbeko pronasao!Ma bravo, pronađeno nakon 4 sata!
Imaš prase gore desnoGde je lamela, da vas vidim?
Gde je zamajac?
- Muja: HASO, HASO SKLOPIO SAM PUZZLE OD 16 KOMADAMa bravo, pronađeno nakon 4 sata!
Ha ha ha- Muja: HASO, HASO SKLOPIO SAM PUZZLE OD 16 KOMADA
- Haso: Pa to ti je za 3-5 godina
- Muja: a ja za dva i po sata