Ako može Švajcarska da postigne neki standard zašto ne bi i Srbija se makar malo približila?

Prosto zato sto se svaki visak proizvoda u Srbiji ukrade i iznese, a ne ulaze se u sirenje kapaciteta. Zato Srbija kuburi na 7200 usd po glavi a Svicu ce da dostigne nikad.
Ili recimo: Dok je Tito gradio za sebe podzemni atomski grad kod Konjica, švajcarci su gradili podzemne TREZORE gde će svetska lopovska 'elita' da sprema svoje pare, zlato i dijamante! :zcepanje: :zcepanje:

E pa, ako se mene bude pitalo, odbrojavaju im se zadnji 'dani'! U sledećem ratu pada Švajcarska, prazne se trezori i deli se opljačkanom narodu! :super:

Švajcarska i dan danas ima vojsku.Srbija je ukinula ali traži da se svi građani prijave u konzulatu.Za svaki slučaj mogu da posluže kao
topovsko meso.

Pa ko ti brani da pustiš ljide da sami rade, kao npr IT ..jel trebaju iz drzavne urave da se bave prodajom paradajza ..;) ..ako oni to rade onda ce uzfajivaci rade da ga bace nego da im ga poklone .. situacija je svugde ista sem iT koji ne zavisi od njuski u vlasti i imaju tu slobodu za kojom ostali placu.. Problem nije toliko daleko koliko ti mislis

A ko ti kaže da i IT nije deo paketa . .... možeš to ali ne možeš nešto drugo

Uostalom IT su najviše i isključivo strane kompanije koje ovde za jeftin pare i jeftinu energiju ostavruju profit

Kao što maline nisu se počele gajiti zato što je Milosavu bilo dosadno i nije znao šta će od zemlje , već je to projekat države , samo što je ingerencije naše države preuzeo neki tamo centar .. malo duža priča od površnih opservacija forumaša koji veruje u NWO baljezgarije

Priča o slobodnom tržištu NWO je šarena laža

Svako nešto pita ali nije od akcije.Šteta a toliko posla u Srbiji.Površina Srbije otprilike duplo u odnosu na CH.Samim ti Srbija ima potrebe za radnom
snakom.Da je kojim slučajem u pitanju CH uvezla bi radnu snagu i posla kolko voliš.
To je kao da si rekao sledeće:

Mars je jako blizu zemlje. Tamo mogu da stignem pre negoli na trafiku.

Prvo zatvoriti NSZ,zatim napraviti spisak i sprovesti zakon što je već država propisala.Ko god je godinu dana u inostranstvu da se prijavi u
konzulat.Da bude školstvo besplatno kao i ovde.Jasno sve to ide na poreske obaveznike.Za početak dovoljno.
Pa ti samo ponavljaš neke 4 retardirane fraze. To su otprilike sledeće

• ja volim kad me država mariše, jer što me jače gaze to sam radosniji.
  • Gabon je neuporedivo razvijeniji od Luksemburga
  • kada ko želi putovati, on mora da se javi u Konzulatu kao žika ćora
  • nedaju mi da uplatim CHF u banku

Back