- Poruka
- 19.908
"Pored nas": Premijera održana u čak četiri bioskopske sale
Ovo je film kakav nemamo često priliku da gledamo na velikom platnu, jer je kombinacija akcije i ogoljenih emocija
i kulminacija je priče koja traje 10 godina, u kojoj su pred našim očima sazrevali omiljeni maturanti odeljenja IV3 i
čitava jedna generacija mladih glumaca. (stižu nam novi glumci, juuuuuupiiii!!)
Strahinja (Nikola Glišić) dobija poziv da učestvuje u „prvom pravom rijalitiju”, smeštenom u potpunoj divljini, izolovanom
od civilizacije, na lokaciji za koju niko ne zna. Želeći da pobegne od senki svoje prošlosti, Strahinja prihvata poziv,
nesvestan da će se uskoro suočiti sa svojim najvećim strahovima - uz neočekivano okupljanje bivših drugova iz srednje
škole.
Neću baš sve da otkrijem...
Sada, kao odrasli ljudi, koji su na svojoj koži osetili svaki dodir sazrevanja, ljubavi, realnosti, odbačenosti, pohlepe
i prijateljstva, biće u prilici da sebi postave ultimativno pitanje: koliko vredi svaki život i da li je lakše žrtvovati sebe
ili drugog?
Izvrsno pojačanje ekipi čine glumice Isidora Simijonović i Tihana Lazović.
Specijalni gost u filmu je Milutin Mima Karadžić i starleta Iva Grgurić!!!
Iva Grgurić priznala: "Sve odradim kao profesionalac, čak i INTIMNE SCENE"
Ona je priznala da uživa u novom poslu i da se nada da će gluma postati njeno glavno zanimanje.Naš Mima Karadžić nije imao težak zadatak, hahahah
Lako je pokazao sve tajne dobre glume novopečenoj glumici...
Vidite kako je ozbiljan?
Pravi mentor, hahahah
Evo šta kaže Iva:
- Kada su me pozvali da radim film, nisam bila previše iznenađena jer sam to oduvek želela i odmah sam pristala.
Sa elanom sam potpisala ugovor kada sam čula koji će sve glumci glumiti, radi se zaista o velikim profesionalcima
i vrhunskim umetnicima. Mima Karadžić je jedan od njih, a ostale za sada ne bih otkrivala.
S radošću sam se odazvala pozivu...
- Nije mi bilo teško da se pronađem u ulozi jer je lik koji glumim veoma sličan meni. U filmu ću se takođe zvati Iva.
Ona ima dečka u filmu. Generalno, ja u ulogu ulazim vrlo profesionalno. Koje god scene od mene da se zahtevaju,
odrađujem ih kao prava, profesionalna glumica, čak i intimne. Mislim da imam taj prirodni talenat što se tiče glume
i da meni nijedna scena ne predstavlja problem. Ako sam se snašla u "Zadruzi", meni je gluma u malom prstu za
film. Volela bih da to bude moje stalno zanimanje ...
Od sada ispred mog imena neće stajati "starleta", nego "glumica"!
That*s all, Folks!
Film "Pored nas" bioskopski život započinje već danas u najvećim bioskopima, a u četvrtak 26. decembra u čitavoj
zemlji.
Poslednja izmena: