Ако мора вакцинација онда тражимо осигурање за нежељене ефекте!

Srbin sam

Primećen član
Poruka
844
Ауторска
Свака држава која буде силом наметнула да се морају сви вакцинисати мора омогућити сваком грађанину минимална права.
Дакле тржимо формирање посебног осигуравајућег друштва где би сваки корисник дате вакцине имао права на обештећење аако се појаве нежељени ефекти.Та обештећена требају бити обавезујућа за сваку државу и у максимално кратком року.
Можемо разговарати само о висини минималног и максималног обештећења остало не попустати,
Дакле народе немојмо дозволити да се за ово не изборимо.

Ауторска
Свака држава која буде силом наметнула да се морају сви вакцинисати мора омогућити сваком грађанину минимална права.
Дакле тржимо формирање посебног осигуравајућег друштва где би сваки корисник дате вакцине имао права на обештећење аако се појаве нежељени ефекти.Та обештећена требају бити обавезујућа за сваку државу и у максимално кратком року.
Можемо разговарати само о висини минималног и максималног обештећења остало не попустати,

Ako zelis obestecenje od osiguranja moras da uplacujes u to osiguranje.
A o kojoj vakcini ti pricas?

Па о овој која долази за корону у октобру.Сваку коју приморавају требало би гарантовати зар не?

To te lazu, bilo bi dobro da je tako, ali vakcine nece biti barem sledecih 12 meseci,
a mozda je nece biti nikada. Nemoj da slusas Djokovica i da citas Kurir. Vakcina ne postoji,
a izgledi su takvi da je nece ni biti.

To te lazu, bilo bi dobro da je tako, ali vakcine nece biti barem sledecih 12 meseci,
a mozda je nece biti nikada. Nemoj da slusas Djokovica i da citas Kurir. Vakcina ne postoji,
Одакле то да си толико сигурна?Доказ?

pa ako vakcina ne postoji, koji je onda problem sto novak NECE DA JE PRIMI?

Одакле то да си толико сигурна?Доказ?

Ja citam i slusam ozbiljne medije i strucnjake od kojih i ocekujemo vakcinu, a oni kazu da je nece biti uskoro.
Aj ti meni daj dokaz da ce vakcine biti u oktobru? Kako ti je samo pao na pamet oktobart?
Ili si mislio na oktobar iduce godine?

Nemoj da slusas Djokovica
Đoković nije ni rekao da vakcina postoji, niti da je blizu već se samo pitao oće li valjat čemu kad bude.

Možda ne treba slušati neke druge koji tendenciozno spočitavaju ljudima odbijanje vakcinisanja vakcinom koja ne postoji.

Ovo što se dešava u ovde je idealan povod za novi serijal Džet seta - JET SET - THE NEW THREAT!

Па о овој која долази за корону у октобру.Сваку коју приморавају требало би гарантовати зар не?
pazi, oni se sad prave ludi, kao koja vakcina, koga to oni hoce prisilno da vakcinisu,...sve teorija zavere
da cisto podsetim, radi se o vakcini koja se bude davala pod prisilom, sta god da je u njoj,
vrlo je moguce da rusi ili kinezi izbace vakcinu pre ovih satanista,
ali to sigurno nece biti pod prisilom, nego dobrovoljno,
tako da je vise nego jasno o kojoj se vakcini radi,
i koja moze da se primi, a koja ne sme nikako

Ja citam i slusam ozbiljne medije i strucnjake od kojih i ocekujemo vakcinu, a oni kazu da je nece biti uskoro.
Aj ti meni daj dokaz da ce vakcine biti u oktobru? Kako ti je samo pao na pamet oktobart?
Ili si mislio na oktobar iduce godine?
То сам читао на сајту где је главни Бил Гејтс не ови наши таблоиди.

Ti hoces reci da vakcina protiv virusa postoji pa se zato Novak kurobechi?
Ili ipak on mlati praznu slamu pa prica u stilu sta bi bilo, kad bi bilo?
Новак је у контакту са више стручњака него што ти и ја имамо длака на глави.

То сам читао на сајту где је главни Бил Гејтс не ови наши таблоиди.
I Bil Gejts je pomenuo bas oktobar ili uopste ovu godinu?
Pa nije taj covek blesav, nikada to ne bi rekao jer ta vakcina nije ni na vidiku.

Ti hoces reci da vakcina protiv virusa postoji pa se zato Novak kurobechi?
Ili ipak on mlati praznu slamu pa prica u stilu sta bi bilo, kad bi bilo?
Tako je vakcina je jos u fazi izrade i preko 70 firmi jurca da je izbaci na trziste , mozda ce biti "operativna" tak iduce godine , dokoni umovi se vec svadaju oko nje :hahaha:

PRC !
Kad je Torlak "poklonjen " Novotarisu odma je potpisano i da se ne mogu sudski goniti zbog nus pojava ili komplikacija od vakcine
Шта ти то говори?
Зар те то не позива на револуцију и протеривање именованог?

FB_IMG_15875305392432341.jpg

Tako je vakcina je jos u fazi izrade i preko 70 firmi jurca da je izbaci na trziste , mozda ce biti "operativna" tak iduce godine , dokoni umovi se vec svadaju oko nje :hahaha:

Ma niko na to i ne racuna, sistem je, bice super ako dodje, ali za sada je nema i aj da vidimo
kako cemo ovu godinu pregrmeti. Mnogo su neprijatne prognoze, stalno ( izuzimam Srbiju i optimiscnog Kona)
pricaju da smo tek na pocetku, da sve moze da se vrati pa da za tri nedelje budemo tamo gde smo bili i pre 4 nedelje.
Nego, bas je zabavno da je Srbija dosla u situaciju da trazi obestecenje od drzave za vakcine kojih nema ni na vidiku.

Ауторска
To ne pije vodu po meni...zabole mene dupe za eventualnu kompenzaciju kad sam primoran da radim ono sto necu i procenjujem da je stetno...
Tiranija glupih je mnogo puta mogla da dovede do moje smrti, tu se ne isplati kompenzacija koju ce dobiti moji roditelji posto me prime u sanduku...

Back