V
Vanja VI-2
Gost
pametnjakovici postavite mi neko pitanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I DONT NOWch1zra:*khm*kompIjuter*khm*...
koliki damage pravi sekundarna paljba ASMD Shock Rifle-a u Unreal Tournament-u ?
![]()
![]()
Pa kad si glupa 8)vanja VI-2:I DONT NOWch1zra:*khm*kompIjuter*khm*...
koliki damage pravi sekundarna paljba ASMD Shock Rifle-a u Unreal Tournament-u ?
![]()
![]()
Raci mi karakteristike za nacionalizam i civu!Vanja VI-2:pametnjakovici postavite mi neko pitanje
Joj sram da me bude sto mi se sjebao mobilni!!!!Joj zavucicu se u neko cose i plakacu ko mala bebaVANJA VI-2:A TI COREY DA CUTIS NEMAS NI MOBILNI AMISLIS DA SI JAKA FACA SRAM DATE BUDEops:
Mislim da si promasila mesto za diskusiju, a u korist sviju na ovom forumu poslusaj Corey-a. 8)vanja VI-2:pa ti i je si mala beba "pametnjakovicu"(budalo)
a ako hocete da se takmicimo u gramatici spremna sam!
Da se nadje neko pametan da joj odgovori. 8)Corey:Mogu da se kladim da si najgori streber u skoli kada postavljas ovakve odgovore zato bolje idi u svoju sobu i uci molim te samo nemoj da smaras.
Dobar dan, predlažem da ja budem vodič kroz igre pa da pomažem onima koji neki nivo nemogu da pređu ili sl. Predlažem sebe kao vodiča! Ako treba pomoć, samo idite na ovu temu!!!![]()