Ako mislite da ste sve videli - ovo niste ni u snu: ovo što radi žena na pumpi je suludo do bola i svi pitaju - da li je to mogla kod kuće?

Gospođetina 👑

Buduća legenda
Moderator
Poruka
31.932

Ako mislite da ste sve videli - OVO NISTE NI U SNU: Ovo što radi žena na pumpi je SULUDO DO BOLA i svi pitaju - da li je to mogla KOD KUĆE?​


Svega smo se nagledali ovog leta kada su dovitljivosti ljudi što iz Srbije, što iz regiona u pitanju. I parkiranje na pešačkom prelazu, i vožnja automibila sa znakom za prvenstvo prolaza na haubi, i haljine sa motivima Bogorodice na zadnjici, razna neprimerena ponašanja naših turista na primorju, ali za tuširanje na benzinskoj pumpi očigledno nismo bili spremni. A i to se desilo. Verovali ili ne.

1694187394767.png

I zaista, neki ljudi, čini se, kao na namerno žele da se nađu u toj kategoriji koju tako žargonski nazivamo "verovali ili ne". Jer, šta drugo pomisliti kada vidite da je neko svesno došao na pumpu da natoči gorivo, a onda se bez ikakvog ustručavanja skinuo i odlučio da najkulturnije obavi tuširanje posle plaže? Na očigled svih. Kao što je to uradila žena, crvena od preplanulosti, koja je osvanula na Fejsbuk stranici "Dalmatinska generacija".

"Kraljica se snašla. I nije se ona čak ni žurila", "Odlična ideja", "Kako meni to nekad nije palo na pamet", "Ništa šampon?", "Na pumpi je voda mekša", "Super ili dizel", "Kuda je otišao ovaj svet", bili su samo neki od preko 700 pristiglih komentara na pomenutoj Fejsbuk stranici, a mnogi su svoje reakcije izrazili popularnim emotikonima i mimovima.


Link
 

Back
Top