ako mi neko pomogne bicu mu neizmerno zahvalan

N

Neuk

Gost
Izbacuje me nesto sa interneta posle 3 ili 5 ili7 minuta.Pojavi se prozor IExplorer da je program ilegalan i da ce mi pogasiti sve prozore,a u detaljima mi kaze da neka strana u nekom modulu ima nesto pogresno pa mi nabraja bite.
ILi mi odmah pokaze plavi ekran imam fatalnu gresku na oo28 itd,pa da pritisnem bilo koje dugme ili da restartujem.
Imam win 98, pentium 1,startup disketu,a win mi se ne upisuje sa CD vec sa virtuelnog disca D. Tako su mi rekli.

IMALI MI SPASA.

Neuk:
IMALI MI SPASA.

Pa...recimo da ima. Ne bih puno filozofirao. Evo ovako. Napravo back-up,potom restartujes masinu u DOS-u i otkucas format c: i pola tvojih problema ce biti reseno!!! Onda stavi novu kopiju win98 i time je resena druga polovina. To ti je dealno resenje(po meni). Mada ima jos idealnije resenje. Predji na neku od Linux distribucija (moja preporuka je SuSe i RedHat). Sa Linuxom neces imati slicnih problema. Ako ti je HDD dovoljno velik mozes instalirati paralelno Win. i Linux. Na Win.-u se igraj a u Linuxu se bavi uobicajenim poslovima na netu,kucaj textove u Open-u itd.

Back