Ako je reikarnacija stvarna

Ako izadjes iz tela svesno tim tehnikama ti zivis i dalje u tom duhovnom svetu.
Sto bi se vracao ne razumem
da, ali si i vezan/vezana za fizičko telo i dalje, sve dok je ono živo ultimativne astralne projekcije neće biti. Mi smo multidimenzionalna bića, ne znači da sada u ovom trenutku ne postojiš u ostalim dimenzijama. Tvoje astralno telo vezano je za fizičko pomoću tkz "srebrne niti" (tako kažu velikani u ovom polju), čak iako se usled projekcije prekine ova nit ništa loše se neće desiti.

da, ali si i vezan/vezana za fizičko telo i dalje, sve dok je ono živo ultimativne astralne projekcije neće biti. Mi smo multidimenzionalna bića, ne znači da sada u ovom trenutku ne postojiš u ostalim dimenzijama. Tvoje astralno telo vezano je za fizičko pomoću tkz "srebrne niti" (tako kažu velikani u ovom polju), čak iako se usled projekcije prekine ova nit ništa loše se neće desiti.
Al ti masta radi svaka cast haha

I razumem tvoju skeptičnost, to smo verovatno svi probali, prošli smo kroz to. Naravno da nećeš prihvatiti nešto što ti ne treba još, ali kad se pojavi potreba, sama ćeš da tražiš izlaz. Verovatno nisi nikad bila u nekoj kritičnoj situaciji, recimo da gledaš smrti u oči, ili da se neko tvoj bližnji pati , a ne možeš mu pomoći. Sve u svoje vreme.
I izvini na ovom mojem mudrovanju, ali ... vreme uvek pokaže svoje.

Back