Samo cu reci SCnet , dolazi da ugasi sve potpuno ne vazne MLM sisteme.

ali ozbiljno. To se vec desava ovde u Srbiji.
Nadovezao bih se samo na Milana: "zasto mi je sumnjivo?" "Nikada iza takvog posla ne stoji neka velika firma, neko zvanicno predstavnistvo, da mogu da odem i "dobar dan, dobar dan". Sve je tajnovito. Ljudi koji nude takav posao javljaju se sa yahoo ili hotmail adresa. Kako njih mogu da shvatim ozbiljno? Objasnjenja i uputstva po kojima se radi su cesto na vecem broju strana, ako ga procitas na brzinu sve ti izgleda jako lako i jednostavno i cini ti se da ce se obogatiti, ali ako se malo udubis u text, lako vidis da ima mnogo rupa u koje mozes da upadnes."
Eto zato sam i ja bio skeptik oko mlm-a i licne prodaje koja je jos gora. Ali nisi u pravu da iza takvog posla ne stoji jaka firma,zvanicno predstavnistvo. Dodaj me na skype zox_91 ili posalji mail na
zox_ns@hotmail.com , i mogu ti reci o cemu je rec . Ti kasnije odluci , ali mlm koji radim ubedljivo ali ubedljivo najvise para daje u mrezu od svih ostalih.
A da se vratim na temu sta je mlm:
4 su stuba oslonca svakog uspesnog MLM sistema. Dakle, imamo:
1.Proizvod
2.Kompaniju
3.Mrežu ljudi
4.Sistem rada
Proizvodi
1.Kvalitetni proizvodi, proizvodni asortiman. Reklamacije ubijaju MLM.
2. Svrsishodni – da s razlogom bude potrebna distribucija preko MLM sistema
3.Zaštićeni ne toliko patentima, koliko celovitošću MLM sistema
4. Konkurentni na tržištu, jer je sve više lanaca sreće kamufliranih u nekonkurentne proizvode.
5. Proizvodi treba da budu dovoljno inovativni da izazivaju potražnju, ali ne toliko inovativni da posle par meseci ili par godina zaključimo da tržište još nije spremno za njih.
Kompanija
1. Stabilna kompanija, sa pravom vizijom i misijom je osnova uspešnog posla.
2.Kapital koji može da obezbedi nepotrebne nestašice proizvoda, koje opet koče posao.
3. Inventivnost i spremnost da se prilagodi novim uslovima na tržištu.
4. Efikasan informacioni sistem koji je neophodan za praćenje MLM kompanije, redovan i efikasan obračun i isplatu provizija.
5. Dobra organizacija distribucije kako od proizvodnje do distributivnih centara, tako i u distributivnim centrima ka mreži saradnika.
6. Dobar menadžment firme, koji oseća potrebe i specifičnost MLM sistema distribucije u odnosu na klasičnu distribuciju. Mislim i na menadžment u oblasti organizacije proizvodnja, ali i u oblasti organizacije distribucije i odnosa prema unutrašnjim kupcima, mreži saradnika kao najvažnijoj mašini za proizvodnju u MLM.-u
Mreža ljudi
1.Vi, kao lider te mreže ste u centru pažnje. Vi ste najvažnija osoba koju treba sponzorisati u poslu, koju treba edukovati, kojoj treba stavove ojačati.
2.Vaša dostignuća i nivo su direktno uslovljeni i ograničeni dostignućima i nivoom Vaših lidera. Ponavljam: najvažnija proizvodna mašina u network marketingu su ljudi, a projektanti i proizvođači tih mašina su lideri.
3.MLM je više od posla. MLM su odnosi sa ljudima. Lični, saosećajni, visoko moralni, ljudski. Ako ste vi lider i želite da imate lidere, duplicirajte stvaranje korektnih i dubokih međuljudskih odnosa.
4. Edukacija. Ako biste mi dozvolili da samo jednu osobinu navedem kako bih opisao suštinu network marketinga, ne bih rekao distribucija robe. Rekao bih da je suština naučiti sebe kako biti uspešan, pa zatim učiti tome svoju mrežu i naučiti ih da i oni dalje obučavaju svoje lidere i svoju mrežu.
Sistem rada
1. Plan nagrađivanja ili kompenzacioni plan, kako ga već ko naziva. Ovo je samo deo sistema. Važan, ali samo deo. Kompenzacioni plan treba da bude jednostavan, moderan, da motiviše i lidere i nove saradnike, da obezbedi da ljudi imaju uspeha.
2.Dobar informacioni sistem za praćenje i obračun rezultata. Ne zaboravite da je MLM u današnjem obliku nastao tek pojavom računara koji su obezbedili praćenje.
3.Sistem vrednosti, etički kod, kultura koja je neophodna u MLM kompanijama, kako bi opstala uprkos svim izazovima koji će se neminovno pojaviti.
4.Korišćenje svih modernih sredstava koji pomažu članovima mreže da postignu rezultate koji će ih zadržati u poslu i motivisati da daju najbolje od sebe i ostanu verni kompaniji u kojoj rade. To podrazumeva i reklame (čemu se često networkeri starog kova odupiru), interneta, organizovanih javnih prezentacija i od od strane firme i od strane graditelja mreže, takmičenja, izazove i tako dalje.