Ako je Isus lagao, moze li on biti Bog?

Нећу ЈС да оптужујем за лажни превод јер заиста се може превести: Заиста, кажем ти данас... Али, скакавце се никако не може превести као биље. Можда код Атанасија Јевтића и Макија може.

Gdje to piše? Ne učitavaj u tekst čega nema. Tijelo spava u grobu a duša je kod Boga.
Ajmo još jednom.

Jovan 6,40A ovo je volja onoga koji me posla da svaki koji vidi sina i vjeruje ga ima život vječni; i ja ću ga vaskrsnuti u pošljednji dan.
Jovan 6,54Koji jede moje tijelo i pije moju krv ima život vječni, i ja ću ga vaskrsnuti u pošljednji dan:

Pročitaj pažljivo, ako treba i deset puta.

Život večni ide nakon vaskrsenja...a to će se desiti tek u pošljednji dan...

Ajmo još jednom.

Jovan 6,40A ovo je volja onoga koji me posla da svaki koji vidi sina i vjeruje ga ima život vječni; i ja ću ga vaskrsnuti u pošljednji dan.
Jovan 6,54Koji jede moje tijelo i pije moju krv ima život vječni, i ja ću ga vaskrsnuti u pošljednji dan:

Pročitaj pažljivo, ako treba i deset puta.

Život večni ide nakon vaskrsenja...a to će se desiti tek u pošljednji dan...
Ti stihovi ništa ne govore šta je između smrti i vaskrsenja.

Нећу ЈС да оптужујем за лажни превод јер заиста се може превести: Заиста, кажем ти данас... Али, скакавце се никако не може превести као биље. Можда код Атанасија Јевтића и Макија може.
Kazem ti danas a ti imaj veru da ce biti tako kako kazem.

Zamisli ovo.Majka strada i ode u raj.A beba joj na zemlji u zivotu.I ona svesna i srecna sto je u raju i zabravila od te srece na svoje dete.
Ima li logike.
Nema ama baš nikakve.

Jasno Hrist govori o vaskrsenju u poslednji dan...pa i na svakom drugom mestu kaže ide dan...pa zatrubiće truba pa će mrtvi ustati...

Pa kaže plata za greh je smrt...
Pa sad nekim treba crtati da je smrt suprotnost životu...
Po njima si mrtav al' si živ...čudno neko stanje..

Sve to vodi u jednom pravcu...Bog i Hrist su lažovi...a đavo govore istinu...

Ako te nema pre rođenja, nema te ni nakon smrti...jer je život dar...

Back