Ако хоћеш да уништиш неки народ уништи му историју е то сада раде Србима!

Не лупетај и не трабуњај - ЈА ИСКЉУЧИВО ПИШЕМ ЋИРИЛИЦОМ....... а текст који си цитирао сам ја копирао из новина - кликни на наслов па га прочитај целог.
Имаш конвертор за ћирилицу, то није разлог да залепиш латинични текст.

Иначе у рату против тзв. српске латинице не смемо имати милости, јер без обзира на аргументе да је и латиница српско писмо, ми нисмо као народ способни да оба писмо подједнако негујемо, већ имамо ситуацију или или.
Очигледно је да у овим условима демократије и слободног избора, латиница је способна да апсолутно уништи ћирилицу и да затре сваки траг српске културе, много ефикасније него било који окупатор и непријатељ.

Мени је најлакше да то писмо назовем усташицом или шиптарицом како би што више оцрнио заговорнике латинизације српског језика и како би покренуо макар родољубе да почну да размишљају о том проблему.

Gambino--- Sta se izvinjavas.Pa svi intelektualci pisu latinicom.Sve beogradske novine,takodje se stampaju latinicom.Cirilica je mrtvo pismo,isto kao
i latinski jezik.Srbija ce morati uskoro,da donese zakon,kojim ce biti proglasena latinica,za zvanicno pismo u srbiji !
Нема проблема, ратоваћемо због писма. Ја сам сигуран да ће моју армију чинити маса оних који у животу нису написали слово ћириличног писма, али који никада неће стати на страну латничара.
Они су у фазону, ја пишем латиницом, јер ми је тако лакше, док год ми допуштате да користим то писмо.

У суштини најмањи проблем је лична употреба писма, јер ми гледамо вас као нa ЛГБТ заједницу, кога још занима шта радите између своја четири зида, али наш циљ је да латиница доживи исто, да има слободу само међу четири зида.
Највећи проблем је јавна употреба писма, а то су натписи на јавним местима, као и употреба у медијима.

G.ambino ---- Prijatelju moj dragi. Niko vama nece braniti,da u svojim stanovima pisete,cirilicnim pismom.Mocicete da razmenjujete postanske dopisnice,
da pisete rodoljubive pesmice.Ali Gambino,druze moj,CEO SVET pise latinicom,ne mozemo mi Srbi,terati inat celoj planeti.Mi smo poznati (Srbi) kao teske
inadzije,kao ljudi koji ne zele da komuniciraju sa zemljama,koje su na visem stupnju civilizacije od nas.
Dalje,svi Kompjuteri su na latinicnom pismu.Svi pametni i nepametni mobilni telefoni.Mi jesmo kroz istoriju,zaista vrlo cesto p.......li uz veta.Ali veruj mi
Gambino,dobijali smo teske udarce preko nosa,za svoja losa ponasanja.Nadam se,da ces i ti,makar maalo srknuti,neki gutljaj civilizacije,i uvideti da sam
kao i obicni,u pravu.Srdacan pozdrav,izljubi zenu i decu,sa moje strane........

G.ambino ---- Prijatelju moj dragi. Niko vama nece braniti,da u svojim stanovima pisete,cirilicnim pismom.Mocicete da razmenjujete postanske dopisnice,
da pisete rodoljubive pesmice.Ali Gambino,druze moj,CEO SVET pise latinicom,ne mozemo mi Srbi,terati inat celoj planeti.Mi smo poznati (Srbi) kao teske
inadzije,kao ljudi koji ne zele da komuniciraju sa zemljama,koje su na visem stupnju civilizacije od nas.
Dalje,svi Kompjuteri su na latinicnom pismu.Svi pametni i nepametni mobilni telefoni.Mi jesmo kroz istoriju,zaista vrlo cesto p.......li uz veta.Ali veruj mi
Gambino,dobijali smo teske udarce preko nosa,za svoja losa ponasanja.Nadam se,da ces i ti,makar maalo srknuti,neki gutljaj civilizacije,i uvideti da sam
kao i obicni,u pravu.Srdacan pozdrav,izljubi zenu i decu,sa moje strane........
Енглески или немачки алфабет нису проблем, чак шта више треба форсирати учење тих језика, али српску латиницу ћемо уништити, јер није потребна за било какву комуникацију са светом, нити су како ти кажеш компјутери на српској латиници, нити паметни телефони.

Пронађи неког странца који не зна ни реч српског језика, па му напиши нешто на твом усташком писму и видећеш да не разуме тзв. српску латиницу ... ваљда сте ви тупаџије дошле до тог ступња цивилизације да схватите да постоје разне латинице, а да не можемо комуницирати са светом путем тзв. српске латинице.

Е сад, ако се покрстите и пређете у католичанство или протестантизам, онда ће ваша српска латиница имати неку функцију.

Не мрзите нас, него мрзите СПЦ и рушите цркве са шиптарима где год можете, јер они су ти који највише заговарају ћирилицу.

Ево, ово су сакрили од вас:Долазак Срба са Сиријуса.

79115201_193682925140600_2390544557474316288_n.jpg

Back