Ako ga ne koristiš ima da propadne

Sensei

Master
Moderator
Poruka
55.145
Morate redovno da imate erekciju da bi vaš penis bio u formi. "To se u suštini mora vežbati", kaže Tobias Kohler, MD, docent urologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Južnom Ilinoisu.

Da bi se održao zdrav tonus, glatki mišići penisa moraju periodično biti obogaćeni kiseonikom naletom krvi koja puni penis i čini ga uspravnim, kaže Kohler.

Ako su momci fizički sposobni da im se digne, ali nikada nemaju erekciju tokom dana, ne treba da brinu. Mozak ima ugrađenu funkciju automatskog održavanja penisa.

Impulsi iz mozga izazivaju erekciju tokom faze sna, koja se naziva REM faza (to je ono kad se oči brzo kreću dok spavate). Nije važno da li sanjate o seksu ili imate noćnu moru o zombi apokalipsi, penis postaje tvrd tokom tog perioda ciklusa spavanja.

Ali neki muškarci fizički nisu u stanju da dobiju erekciju, kao što su oni koji su pretrpeli traumu relevantnih nerava ili koji imaju oštećenje nerava ili krvnih sudova uzrokovano dijabetesom.

"Ako ne preduzmu ništa da održe normalnu erekciju, dobiće skraćivanje penisa", kaže Kohler. Bez redovne erekcije, tkivo penisa može postati manje elastično i smanjiti se, čineći penis 1-2 centimetra kraćim.

jk.jpg


Kada bi žene znale za ovu našu muku, možda bi bile još spremnije da nam pomognu?

Drugovi, ne dajte da propada neiskorišćen!
 
Inteligentni ljudi umeju da se prvo nasale na svoj racun.

Samo ne kapiram kako nisi napravio pare. Imamo medju najpametnijim forumasima (izuzev mene) bankrot i propale likove... necu da ih navodim uvek se prepoznaju. Kako si ti uspeo da ne napravis pare a ocigledno je da si pametan lik....
jesam Q.... ne lozim se na pare, nazalost
ili na moju srecu.
Napravim lako ali Numem da sacuvam :lol:
Ebes pare ... to je samo papir ...
 

Back
Top