bird again
Legenda
- Poruka
- 51.280
Bilo koji. Nemam problem s tim da mi misli lutaju a da gledam u nešto i znatno duže od 72h.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma slobodno,verujem da nisi jediniStidim se da kazem.![]()
Три мушкарца и нога.Temu sam videla na Reddit-u pa rekoh da pitam vas
Na primer, da vam ponude 10.000 evra,da 72h gledate isti film u krug.......Koji bi to film bio ?
Sekula se opet zeni, to su pustali gastarbajterima kada se vracali autobusima iz inostranstva ili obratno non stopBilo koji. Nemam problem s tim da mi misli lutaju a da gledam u nešto i znatno duže od 72h.

Ja sam film gledala bezbroj putaIsto! Jedina knjiga koju sam pročitala bezbroj puta, posle sam čitala tako što uzmem jednu, otvorim nasumično i čitam odatle.
Jel nema golotinje?Mishima: A Life in Four Chapters
Gotovo savršen film.
Ima pomalo, to je film o Jukiu Mišimi, japanskom piscu.Jel nema golotinje?
Obavezno gledamIma pomalo, to je film o Jukiu Mišimi, japanskom piscu.
Ali bez zezanja opasno dobar film, nebitno da li neko voli Mišimu ili ne, da li uopšte zna za njega.Obavezno gledam![]()
Nisam gledao, ali s obzirom na to o kome je, ne bi me začudilo da ima golotinje...Jel nema golotinje?
Znaci onda neki DizniNisam gledao, ali s obzirom na to o kome je, ne bi me začudilo da ima golotinje...
...muške.
"Ko to tamo peva"Temu sam videla na Reddit-u pa rekoh da pitam vas
Na primer, da vam ponude 10.000 evra,da 72h gledate isti film u krug.......Koji bi to film bio ?
Mogao je to da bude odličan Hičkokovski sociopatski film ali ideja vodilja da se mešaju prežvakani katolički folklor pakla a da je klovn zapravo vanzemaljac kog možeš mislima da shebeš (pandan djavolu) jbg malo usrali celu stvar... zapravo malo više...IT, verzija iz 1990 iz dva dela, sa Timom Karijem.
Šta je King sve preživeo, od istoga pa natrag, rekao bih da je sve verodostojno...Mogao je to da bude odličan Hičkokovski sociopatski film ali ideja vodilja da se mešaju prežvakani katolički folklor pakla a da je klovn zapravo vanzemaljac kog možeš mislima da shebeš (pandan djavolu) jbg malo usrali celu stvar... zapravo malo više...

Mogao je to da bude odličan Hičkokovski sociopatski film ali ideja vodilja da se mešaju prežvakani katolički folklor pakla a da je klovn zapravo vanzemaljac kog možeš mislima da shebeš (pandan djavolu) jbg malo usrali celu stvar... zapravo malo više...