Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 45.892
S čega na šta bi presedaoDa, a lepo su bile zajedno što je bilo veoma zgodno zbog presedanja.
ako ideš vozom da bi prešao savu moraš da imaš pasoš, ako ideš busom mož se provučeš vozom...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S čega na šta bi presedaoDa, a lepo su bile zajedno što je bilo veoma zgodno zbog presedanja.
Bus oko pet ili sest ujutru,dva do pet sati do nove autobuske,dva sata do centra a onda gde se ide jos dva sata i cetiri sata da se stigne nazad do nove autobuske.Meni naprotiv odgovara jer sam sa ove strane. Tj. odgovaralo bi mi da koristim bus
Najveci je jer se do sad znalo,dva ili pet sati do BAS-a,sat ili dva od BAS-a do lokacije,sat ili dva nazad i sve u redu kako treba.Ovo sad je komplikovanje na maksimum svima bez ikakvih obavestenja.Treba svuda da budu obavestenja koja sve cine lakse putnicima,od toga gde se nalaze kad sidju na stanicu Novu BAS-a do toga kako doci do neke adrese gde su posli gradskim prevozom,kako se on placa,sta ko ne nosi ili nema moderan telefon itd.isl.Oko čitave zavrzlame sa BW najmanje je problem autobuska stanica.
ce nece da bidneNisam razumeo - da li to znači da uopšte neće biti autobuske stanice u starom Beogradu?
Alo djecarac, znas li ti uopste Beograd? I da li si nekad bio u tom gradu?Bogu iza nogu 8-10 km to nema nigde u svetu da je razdvojeno
Kao sto autobusi koji idu sa severa (Novi Sad, Subotica, Sr.Mitrovica..) staju u cenmtru Zemuna, kod Brankovog mosta, preko puta Studenjaka ili kod Sava centra). Oni koji dolaze Obrenovackim drumom staju kod Bigza a iz Banata staju u bivsoj 29.novembra kod bivse BIM Slavije itdZnam da neki međugradski autobusi koji idu autoputem usput staju na Autokomandi. Ne znam za koje sve linije to važi.
Onda sto se bunis? Ti ne spadas u te.Sns radi sve protiv beograđana.