Ako Beogradsku autobusku stanicu presele na NBG sta to znaci?

Sta je Blok 42,novi naziv stanice,dodatni naziv,neka periferija,predgradje ne piše.
Kakve veze ima sa stanicom,zasto je to bitno za putnike ne pise.
Kako odatle stici do lekara (mnogi u BG idu kad napisu uput) ne piše.
Kako se placa gradski prevoz,sta ako dvoje imaju jedan mobilni,sta ako nemaju moderni mobilni kako platiti taj prevoz gradski ne pise ni to.
Cena karata autobuskih da li je ista ne pise kao ni cena gradskog saobracaja.
Niti nacin placanja istog u detaljima.

Izostaju informacije bitne za putnike.

Sta je Blok 42,novi naziv stanice,dodatni naziv,neka periferija,predgradje ne piše.
Kako se placa gradski prevoz,sta ako dvoje imaju jedan mobilni,sta ako nemaju moderni mobilni kako platiti taj prevoz gradski ne pise ni to.

Sve je to deo ukupnih mera izmena saobraćaja koje su počele izmeštanjem železničke stanice, a kao posledica izgradnje Beograda na vodi.

Poslednja izmena od moderatora:
Sve je to deo ukupnih mera izmena saobraćaja koje su počele izmeštanjem železničke stanice, a kao posledica izgradnje Beograda na vodi.
Jeste i Vucic je kriv ako je neko nepismen pa ne ume da na portalima (GSP, TOB, Grada BGD...) nadje kako se placa autobuska karta u GSP ili sto ne ume na mapama nadje kako od nove autobuske stanice otici do njegovog lekara. Dobro je sto takav ume da nadje Krstaricu i otvori fol temu, "naivno" opljune a onda uskoce dezurni pljuvaci kojima je za njihove zivotne neuspehe kriv po defaultu Vucic.

Normalno bi bilo da ponudis pomoc Carapanu koji stize u prestonicu a ne ume od Shtajge da se makne dva bloka bez teske kuknjave kako ce da se zagubi. Mozda ni ti ne umes? Vucic svakako ne ume, taj nije usao u GSP od kad je usao u politiku.

Poslednja izmena od moderatora:
Cela ta stvar sa premeštanjem stanica, ove i železničke mi se uopšte ne sviđa. Ovi koje znam da vozom stalno putuju za BG kažu mi da uglavnom izlaze na Novom Beogradu. Za Prokop slabo ko ide.
Sad će znači neko iz Niša da na silu bude vožen za NBG da bi se posle vraćao u stari. Treba onda videti da li će negde usputno stajati autobus.

nije to nista neresivo. sve ce to da se razradi. no frks

NIkako mi ne odgovara. Ne putujem više tako često autobusom, ali svakako sam korisnih usluga medjugradskog transporta. Sada treba da prelazim Gazelu ili most na adi da bi stigao do autobuske. Poznatot je kakva je gužva na ttim mostovima.
Meni naprotiv odgovara jer sam sa ove strane. Tj. odgovaralo bi mi da koristim bus :lol:

Oko čitave zavrzlame sa BW najmanje je problem autobuska stanica. Stara štajga em zastarela em ružna, em kolaps stalno u Savskoj i Karađorđevoj bio. Sada barem imaju tri trake svuda okolo.
Žalimo za železničkom koja je bila remek-delo, žalimo za zgradom pošte, ali štajga i treba da se skloni odande. Od svih SNS nepočinstava sa krađom na vodi ovo se može smatrati i jedinim pozitivnim korakom.
Naravno pod uslovom da završe novu koja je probila sve rokove još pre korone.

Back