srecna mama
Primećen član
- Poruka
- 871
I ja ISTO TAKO, kad se šetam, nosim sa sobom izvod iz matične knjige rodjenih, i onda stalno prolazim pored matičara, za slučaj da se neki mladoženja ne pojavi, pa da uletim ....Setala sa detetom,pčrosla pored poste ,videla samo dvoje ljudi unutra i rekoh kad je vec prazno sto da ne zavrsim.I ja sam ocekivala uzasne guzve i planirala da to ostavim za kasnije
Па ако жена каже да није било гужве шта се онда ти правиш паметан! Ја се нисам пријавио, али сам исто чуо од неких људи да су се исто тако потпуно не планирано уписали. Сем тога, знаш ли ти шта је 90.000 људи на целу Србију!I ja ISTO TAKO, kad se šetam, nosim sa sobom izvod iz matične knjige rodjenih, i onda stalno prolazim pored matičara, za slučaj da se neki mladoženja ne pojavi, pa da uletim ....
Danas se prijavilo 90.000 ljudi, i ti kažeš da NIJE bilo gužve ? Pročitaj sutrašnje novine. Ljudi padali u nesvest... Ako se nastavi ovim tempom, za mesec dana će se S V I prijaviti, a onda ja nonšalanto nastupam, po crvenom tepihu, a ne da se guram sa babama, ili što reče Zmaj, da stanem u red u 4 ujutro ( verujem da se šali )
Ali, da se ipak vratimo na početak....ČEMU uopšte ideja ići PRVI DAN, kada akcija traje 6 meseci ???
I ja lično ne verujem da je prošla S L U Č A J N O pored pošte ......
I ja ISTO TAKO, kad se šetam, nosim sa sobom izvod iz matične knjige rodjenih, i onda stalno prolazim pored matičara, za slučaj da se neki mladoženja ne pojavi, pa da uletim ....
Danas se prijavilo 90.000 ljudi, i ti kažeš da NIJE bilo gužve ? Pročitaj sutrašnje novine. Ljudi padali u nesvest... Ako se nastavi ovim tempom, za mesec dana će se S V I prijaviti, a onda ja nonšalanto nastupam, po crvenom tepihu, a ne da se guram sa babama, ili što reče Zmaj, da stanem u red u 4 ujutro ( verujem da se šali )
Ali zato kad TI nudis milione koji se zaradjuju ne radeci nista, sve je moguce i ostvarljivo...Ja mislim da akcija traje dok ne prodju izbori. Kad je bre nesto drzava dala obicnim i postenim ljudima
Zato naša zemlja propada, jer kao što kažes "Mi koji radimo...". Pa ako radiš, šta ćeš onda na Krstarici za vreme radnog vremena???Mi koji radimo u tim javnim preduzećima trebalo bi da dobijemo 200Eura po godini staža ....Samo što je za nas mnogo problematičnije prijavljivanje za akcije .... Državljanstvo, LK, Kopija radne knjižice i još neke drangulije, pa onda sa tim odemo i čekamo u redu na nekim šalterima Zavoda za zapošljavanje npr. ... Strašno.
Zar ti se ne cini to malo, neko ko je radio 20godina dobice 4000, a neko ko je prosao pored poste 1000:shock:.Ukljucujuci i meneMi koji radimo u tim javnim preduzećima trebalo bi da dobijemo 200Eura po godini staža ....Samo što je za nas mnogo problematičnije prijavljivanje za akcije .... Državljanstvo, LK, Kopija radne knjižice i još neke drangulije, pa onda sa tim odemo i čekamo u redu na nekim šalterima Zavoda za zapošljavanje npr. ... Strašno.