Akcija!

Kiss_me

Aktivan član
Poruka
1.516
Da li ste pretezno "spremni za akciju" ili vise volite sedeti i kao macka sprezati svoj plen, ili ste pak od onih koji cekaju da budu startovani?
Da li volite da koketirate i sarmirate ili izigravate "santu leda"?

Hmmmmm znas kako kazu, "Iz Mire, sto djavola vire!" ;)

Ja priznajem da volim da koketiram :)
Sta cu, cesto mi pripisu epitet "opasnica" mada nikada nisam do kraja shvatila znacenje toga i da li je vise pozitivno ili negativno biti takav :D

Kiss_me:
Da li ste pretezno "spremni za akciju" ili vise volite sedeti i kao macka sprezati svoj plen, ili ste pak od onih koji cekaju da budu startovani?

volim da koketiram i navadila sam se na to
ali ne volim da pridjem prva
ne znam zasto ali ne
jednostavno sam takva
nisam santa leda nikada

Hahahaha ma neeeeeeee vidis da je pod navodnicima ;)
Cak mi je jedan frajer na zurci u cetvrtak rekao kako sam mnogo "opasnija" nego sto se predstavim u pocetku :P
Rekoh mu da je to tajno oruzje svake zene "Predstavi se naivnijom nego sto jesi" :lol:

Kiss_me:

Zavisi naravno od situacije,..mada u danasnje vreme muskarci su toliko smotani da sam pocela ja njima da prilazim i da saljem pića.....kakva dzentlmen :roll:

bundeva:
mi, lovci, cekamo..

Ajde ajde da ne chatujemo, uvek mi zbog chata zatvore ovako lepe teme (manijaku jedan ;))

Lepo reci, jel startujes i flertujes, castis picem susedni sto za kojim sedi par devojaka, ili cekas da im "ispadne olovka" pa da kao pravi kavalir ponudis pomoc? ;)

Da, cinjenica je da sve vise zena preuzima inicijativu od samog starta. Da li su muskarci postali stidljiviji ili zene agresivnije, pitanje je ;)
Al Stvar se mora srediti :twisted:

E ja najvise cenim kad to ide onako, ja njoj rijech, ona meni rijech!

A najvise mrzim one guske sto misle da je fora u tome da one nista ne rade i smeskaju se, a muskarci da ginu od truda... pa te samo gledaju i trepcu, dok ti prosipas i izmisljas beskrajno price i izigrvas majmuna, da bi one, mozda, odlucile na kraju da ti kazu, kako si samo simpaticah momak! Ufff!

Dakle ravnopravno i nema zime :)

Back