akcija!

Filip_BG_88

Početnik
Poruka
13
Ljudi,ajde da napravimo akciju da se politicarima ukine imunitet,plate od 150 i ko zna koliko nula,uvedemo strucnu policiju koja ce da vrsi proveru poslovanja.Zamislite politicare koji vode drzavu,a primaju 20 somica svakog meseca!E,mislim da bi tad ljudi mislili srcem,a ne buljom kao ovi nasi paraziti.Normalno,nikakva ovakva akcija ne bi pila vodu nigde u svetu,ali zamislite makar na trenutak kako bi bilo lepo da ljudi Srbiju vode iz ljubavi prema otadzbini ,a ne ljubavi prema novcu.

oni koji vode drzavu trebali bi imati prosecnu platu za svoju strucnu spremu na nivou srbije pa bi se vise trudili da i taj prosek bude veci.ionako svi paraleleno imaju neki svoj privatni biznis i nema smisla da deru narod a nista ne urade.prva stranka koja se bude zalagala za to imace moj glas.

:-) Odlična ideja. Ali neka bude prosečna plata u Srbiji. Nek' ne bude 20.000. Malo je, stvarno.:-)

Pa to ti je prosecna.Pusti ti one lazne statistike o 30-ak hiljada da je prosecna.
To im treba dati znaci 20000 a mislim da se nece buniti posto svi oni rade iz ljubavi prema Srbiji i narodu kako bar oni sami tvrde.Takodje i sluzbena vozila im treba ukinuti neka idu autobusom na posao.

da slazem se da politicari primaju iznos u visini prosecne plate u srbiji. na taj nacin ce da se potrude maksimalno da taj iznos sto vise povecavaju. ovako boli ih ona stvar.

Pa to ti je prosecna.Pusti ti one lazne statistike o 30-ak hiljada da je prosecna.
To im treba dati znaci 20000 a mislim da se nece buniti posto svi oni rade iz ljubavi prema Srbiji i narodu kako bar oni sami tvrde.Takodje i sluzbena vozila im treba ukinuti neka idu autobusom na posao.

Statistika ti je ionako skup netačnih podataka na jednom mestu, ali šta ćeš, drugi podatak nemaš.:D Ja sam čula da je prosečna plata u Srbiji cca 30.000 i stvarno sam bila iznenađena. Ali to je izgleda tako. U Beogradu, na nekim opštinama u decembru prošle godine, prosečna plata je bila čak preko 50.000 - zamisli, a u Vranju, na primer, možda 15-16.000. I tako nekako dođemo do 30. hiljada. Neko jede meso, neko kupus, u proseku... sarma.

A političarima... prosečna plata bi im bila dosta. Nekim štetočinama i previše.:D

To je Registra smejurija.Ej 50000 !!!

Inace treba raspisati oglas za poslanike i onda se zainteresovani kandiduju i narod ih izabere.
Uslovi:
- Starost do 60 godina
-Za muskarce odsluzen vojni rok

I to je to.Nista specijalno ne treba traziti. Pocetna plata 15000 pa ko napreduje u ministra i slicno imace do 20000. Novac i ovako nije bitna vec ljubav prema zemlji.

E, kod nas ti je sirotinja samo dok ne dodje na bitna mesta u politici...posle zarade za kola stara 8 godina, motor (brzi od kola od 8 leta), kauce i sl. A ima i onih koji zarade stanove od par hektara...8-)
I umesto da nastave da se bave politikom kada se obogate, neki ljudi hoce da ih sklone pa da dodju sledeci na red za bogacenje..a Terazije placu li placu....8-)

Back